De Britse Peaches Geldof en haar man Tom Cohen hebben aangekondigd dat ze de trotse ouders zijn geworden van een tweede zoontje. Het jongetje kreeg de naam Phaedra. Dat schrijft de Britse Grazia.

De woordvoerder van het koppel heeft bekendgemaakt dat Peaches Geldof (24), de dochter van Boomtown Rats-zanger Bob Geldof, bevallen is van haar tweede kindje, een broertje voor Astala, en dat moeder en kind het erg goed stellen. De geboortedag van hun tweede zoontje, 24 april, is een dag met een speciale betekenis voor Peaches. Op deze dag is ook haar, inmiddels overleden, moeder geboren, Paul Yates. Zij overleed aan een overdosis toen Peaches 11 jaar oud was.

De naam van hun tweede zoontje, Pheadra, werd al bekendgemaakt voor de bevalling. De naam is afkomstig van het nummer 'Phaedra' uit 1974 van de muziekband Tangerine Dream. Dit is een van de favoriete nummers van Peaches. (LVR)

De Britse Peaches Geldof en haar man Tom Cohen hebben aangekondigd dat ze de trotse ouders zijn geworden van een tweede zoontje. Het jongetje kreeg de naam Phaedra. Dat schrijft de Britse Grazia. De woordvoerder van het koppel heeft bekendgemaakt dat Peaches Geldof (24), de dochter van Boomtown Rats-zanger Bob Geldof, bevallen is van haar tweede kindje, een broertje voor Astala, en dat moeder en kind het erg goed stellen. De geboortedag van hun tweede zoontje, 24 april, is een dag met een speciale betekenis voor Peaches. Op deze dag is ook haar, inmiddels overleden, moeder geboren, Paul Yates. Zij overleed aan een overdosis toen Peaches 11 jaar oud was. De naam van hun tweede zoontje, Pheadra, werd al bekendgemaakt voor de bevalling. De naam is afkomstig van het nummer 'Phaedra' uit 1974 van de muziekband Tangerine Dream. Dit is een van de favoriete nummers van Peaches. (LVR)