De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour vraagt aan niemand minder dan topfotograaf Mario Testino om haar en haar kinderen te fotograferen voor de foto op hun paspoorten.

De meeste mensen zijn niet echt gek op de foto op hun identiteitskaart. Het is meestal een momentopname die enkel jaren later tot grappige vergelijkingen kan leiden. Op de luchthaven hou je liefst je vinger op je hoofd omdat je een gekke blik hebt, juist op de dag van het maken van de foto jou haar helemaal fout lag of omdat je je juist opgezwollen voelde. Niemand is dan ook honderd procent tevreden over de foto van zichzelf op de identiteitskaart. Behalve misschien Anna Wintour.

De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour wil een 'gênant-momentje' op de luchthaven vermijden en vroeg aan niemand minder dan fotograaf Mario Testino om de foto's te maken voor haar paspoort. Testino is wereldberoemd geworden met zijn modefoto's. Zijn fotografisch werk verschijnt in vooraanstaande tijdschriften over de hele wereld en hij heeft al bijna elke beroemdheid voor zijn lens gekregen. En wat blijkt nu? Dat je hem ook kan vragen om je paspoortfoto's te fotograferen (we vermoeden wel enkel als je Anna Wintour heet).

In een interview met 'The Guardian' vertelt Testino over zijn jaarlijkse shoot met Anna Wintour. 'Elk jaar ga ik Anna Wintour en haar kinderen fotograferen voor het Met Ball (een evenement in New York)', zegt Testino. Verder zegt hij in het interview dat bij deze gelegenheid hij ook de paspoortfoto's maakt van de redactrice en haar zoon. Ge-ni-aal. (LVR)

De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour vraagt aan niemand minder dan topfotograaf Mario Testino om haar en haar kinderen te fotograferen voor de foto op hun paspoorten.De meeste mensen zijn niet echt gek op de foto op hun identiteitskaart. Het is meestal een momentopname die enkel jaren later tot grappige vergelijkingen kan leiden. Op de luchthaven hou je liefst je vinger op je hoofd omdat je een gekke blik hebt, juist op de dag van het maken van de foto jou haar helemaal fout lag of omdat je je juist opgezwollen voelde. Niemand is dan ook honderd procent tevreden over de foto van zichzelf op de identiteitskaart. Behalve misschien Anna Wintour. De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour wil een 'gênant-momentje' op de luchthaven vermijden en vroeg aan niemand minder dan fotograaf Mario Testino om de foto's te maken voor haar paspoort. Testino is wereldberoemd geworden met zijn modefoto's. Zijn fotografisch werk verschijnt in vooraanstaande tijdschriften over de hele wereld en hij heeft al bijna elke beroemdheid voor zijn lens gekregen. En wat blijkt nu? Dat je hem ook kan vragen om je paspoortfoto's te fotograferen (we vermoeden wel enkel als je Anna Wintour heet). In een interview met 'The Guardian' vertelt Testino over zijn jaarlijkse shoot met Anna Wintour. 'Elk jaar ga ik Anna Wintour en haar kinderen fotograferen voor het Met Ball (een evenement in New York)', zegt Testino. Verder zegt hij in het interview dat bij deze gelegenheid hij ook de paspoortfoto's maakt van de redactrice en haar zoon. Ge-ni-aal. (LVR)