We hebben hem even moeten missen, dit verrukkelijke schepsel dat ons de Sh*t Fashion Girls Say-reeks bracht. In een interview aan de Amerikaanse Elle verklaart P'Trique dat hij even wat "me-time" nodig had om tot zijn positieven te komen. "You know how it goes: Spa time turns into holistic retreats in Ubud. Vacations in the Maldives turn into stay-cations at Hedi Slimane's Park City chalet. These things happen", aldus P'trique aan Elle.com.

Nu de modeweken echter in aantocht zijn maakt hij zijn come-back, met een heerlijke single die "totes catwalkmaterial" is. Of er designers zullen zijn die last-minute nog bereid zijn van soundtrack te wisselen is twijfelachtig, maar u mag er zeker van zijn dat deze plaat virtueel grijsgedraaid zal worden op de verschillende afterparties.

Als u de komende maand dus écht mee wil zijn download u de track maar best via iTunes. Ook al bent u niet aanwezig op de shows van New York, Londen, Milaan of Parijs: Chic Freak helpt u in ieder geval in de sfeer te komen. Smijt dus uw beste dansbeen uit en onthoud: Coffee's over, no more latte! 2013 = Yerba Matte! (KS)

We hebben hem even moeten missen, dit verrukkelijke schepsel dat ons de Sh*t Fashion Girls Say-reeks bracht. In een interview aan de Amerikaanse Elle verklaart P'Trique dat hij even wat "me-time" nodig had om tot zijn positieven te komen. "You know how it goes: Spa time turns into holistic retreats in Ubud. Vacations in the Maldives turn into stay-cations at Hedi Slimane's Park City chalet. These things happen", aldus P'trique aan Elle.com. Nu de modeweken echter in aantocht zijn maakt hij zijn come-back, met een heerlijke single die "totes catwalkmaterial" is. Of er designers zullen zijn die last-minute nog bereid zijn van soundtrack te wisselen is twijfelachtig, maar u mag er zeker van zijn dat deze plaat virtueel grijsgedraaid zal worden op de verschillende afterparties. Als u de komende maand dus écht mee wil zijn download u de track maar best via iTunes. Ook al bent u niet aanwezig op de shows van New York, Londen, Milaan of Parijs: Chic Freak helpt u in ieder geval in de sfeer te komen. Smijt dus uw beste dansbeen uit en onthoud: Coffee's over, no more latte! 2013 = Yerba Matte! (KS)