Toen het laatste model de catwalk van Maison Valentino had verlaten, werden plots alle lichten gedoofd. Op het moment dat 'Don't you want me' van Human League door de boxen schalde, maakten twee opmerkelijke gasten hun intrede. Derek Zoolander en Hansel McDonald, de alter ego's van Ben Stiller en Owen Wilson, paradeerden zoals vanouds op de catwalk.

In de film Zoolander wordt het wereldberoemde model Derek Zoolander van de troon gestoten door het nieuwe talent Hansel McDonald. De heren gingen op dinsdagnamiddag dan ook volledig op in hun rol als dramaqueen. Ben Stiller greep zelfs een iPhone van een toeschouwer om er ostentatief selfies mee te nemen.

De gesmaakte gastrol van de heren bleek naderhand ook niet zonder reden te hebben plaatsgevonden. Via Twitter liet Paramount weten dat Zoolander 2 in februari 2016 in de zalen wordt verwacht, vijftien jaar na de release van de eerste film. (AB)

Toen het laatste model de catwalk van Maison Valentino had verlaten, werden plots alle lichten gedoofd. Op het moment dat 'Don't you want me' van Human League door de boxen schalde, maakten twee opmerkelijke gasten hun intrede. Derek Zoolander en Hansel McDonald, de alter ego's van Ben Stiller en Owen Wilson, paradeerden zoals vanouds op de catwalk.In de film Zoolander wordt het wereldberoemde model Derek Zoolander van de troon gestoten door het nieuwe talent Hansel McDonald. De heren gingen op dinsdagnamiddag dan ook volledig op in hun rol als dramaqueen. Ben Stiller greep zelfs een iPhone van een toeschouwer om er ostentatief selfies mee te nemen. De gesmaakte gastrol van de heren bleek naderhand ook niet zonder reden te hebben plaatsgevonden. Via Twitter liet Paramount weten dat Zoolander 2 in februari 2016 in de zalen wordt verwacht, vijftien jaar na de release van de eerste film. (AB)