Topmodel Lara Stone, die enkele maanden zwanger is, poseert topless in een gewaagde fotoshoot voor tijdschrift i-D Magazine.

De buik van Lara Stone komt in de foto's niet expliciet naar voren, maar toch valt er niet naast te kijken dat het Nederlandse topmodel zwanger is. We zien haar buik subtiel in de foto's en ook de boezem van het model doet vermoeden dat ze in verwachting is. Zo zien we Lara Stone topless en met slechts een shortje en twee strategisch goed geplaatste glazen.

De opmerkelijke foto's, die momenteel de wereld rondgaan, werden gemaakt door fotograaf Tyrone Lebon. Naast de topless foto van Lara, werden er ook foto's gemaakt van Lara's hoofd dat op een fruitschaal ligt en wanneer ze zit met een deken over haar heen. De laatste foto van de reeks is ook opmerkelijk: we zien de fotograaf zelf, die een tatoeage heeft van Lara op zijn zij. (LVR)

Topmodel Lara Stone, die enkele maanden zwanger is, poseert topless in een gewaagde fotoshoot voor tijdschrift i-D Magazine. De buik van Lara Stone komt in de foto's niet expliciet naar voren, maar toch valt er niet naast te kijken dat het Nederlandse topmodel zwanger is. We zien haar buik subtiel in de foto's en ook de boezem van het model doet vermoeden dat ze in verwachting is. Zo zien we Lara Stone topless en met slechts een shortje en twee strategisch goed geplaatste glazen. De opmerkelijke foto's, die momenteel de wereld rondgaan, werden gemaakt door fotograaf Tyrone Lebon. Naast de topless foto van Lara, werden er ook foto's gemaakt van Lara's hoofd dat op een fruitschaal ligt en wanneer ze zit met een deken over haar heen. De laatste foto van de reeks is ook opmerkelijk: we zien de fotograaf zelf, die een tatoeage heeft van Lara op zijn zij. (LVR)