Orkaan Sandy heeft flink om zich heen gegrepen en maakte zo'n 30 à 40 000 New Yorkers dakloos. Burgemeester Bloomberg moet nu voor al deze mensen onderdak vinden aangezien er voor volgende week vriestemperaturen voorspeld worden.

Ook enkele bekende downtowners moesten komen schuilen uptown, onder hen Anna Wintour, Carine Roitfeld en Marc Jacobs. Het huis van deze laatste is zelfs volledig onder water gelopen waardoor ook hij op zoek moet naar een nieuwe woonst.

TMZ hield de mode-ontwerper even staande voor een kort gesprek, waarin hij uitlegt dat hij inderdaad niet kan terugkeren naar zijn huis.

De beelden lokten verschillende boze reacties uit, die wij graag willen relativeren. Het is voor iemand die sloten geld verdient inderdaad een peulschil om snel een andere woning, een comfortabel hotel of nieuwe keukentoestellen aan te schaffen, maar het verlies van eigendom en inboedel is voor iedereen, arm of rijk, verschrikkelijk. (KS)

Orkaan Sandy heeft flink om zich heen gegrepen en maakte zo'n 30 à 40 000 New Yorkers dakloos. Burgemeester Bloomberg moet nu voor al deze mensen onderdak vinden aangezien er voor volgende week vriestemperaturen voorspeld worden. Ook enkele bekende downtowners moesten komen schuilen uptown, onder hen Anna Wintour, Carine Roitfeld en Marc Jacobs. Het huis van deze laatste is zelfs volledig onder water gelopen waardoor ook hij op zoek moet naar een nieuwe woonst. TMZ hield de mode-ontwerper even staande voor een kort gesprek, waarin hij uitlegt dat hij inderdaad niet kan terugkeren naar zijn huis. De beelden lokten verschillende boze reacties uit, die wij graag willen relativeren. Het is voor iemand die sloten geld verdient inderdaad een peulschil om snel een andere woning, een comfortabel hotel of nieuwe keukentoestellen aan te schaffen, maar het verlies van eigendom en inboedel is voor iedereen, arm of rijk, verschrikkelijk. (KS)