Schoenmaker blijf bij je leest, wordt wel eens gezegd. Maar omdat het voor het goede doel is, zullen we een oogje én oortje dichtknijpen. Van Steenbergen zal deelnemen aan 'Stars For Life', het programma ter gelegenheid van 'Music For Life'.

'Stars For Life' start vanaf 2 december met een zangwedstrijd voor het goede doel. Tien bekende Vlamingen wagen zich aan een vuurdoop als zanger of zangeres, dit alles ten voordele van het goede doel dat ze elk steunen. Aan het einde van de shows wordt dan het ultieme 'Music For Life'-lied én de bijhorende zanger(es) verkozen.

Naast andere niet voor de hand liggende kandidaten als tv-chef Sofie Dumont en politicus Wouter Van Besien, waagt ook modeontwerper Tim Van Steenbergen zich aan een zangpartijtje. 'Toen mijn schoonzus me vertelde dat ze Senegal ging doorkruisen op een mountainbike, vond ik dat zo moedig en bewonderenswaardig om zomaar de sprong te wagen omdat je ergens echt in gelooft. Toen de vraag van 'Stars For Life' kwam, dacht ik: 'Misschien kan ik me nu eens op glad ijs wagen en niet zomaar een overschrijving voor een goed doel doen'.'

De 36-jarige ontwerper verzamelde al zijn moed en zei ja op de vraag van Music For Life. Hij is de ambassadeur van 'Velo Afrique/Bonjour Afrique', een onderwijsproject in Senegal. 'Het is fijn om, net als bij mijn eerste défilé in Parijs, nog eens in het duister te springen.' Wij zijn alvast heel erg benieuwd. (AB)

Schoenmaker blijf bij je leest, wordt wel eens gezegd. Maar omdat het voor het goede doel is, zullen we een oogje én oortje dichtknijpen. Van Steenbergen zal deelnemen aan 'Stars For Life', het programma ter gelegenheid van 'Music For Life'.'Stars For Life' start vanaf 2 december met een zangwedstrijd voor het goede doel. Tien bekende Vlamingen wagen zich aan een vuurdoop als zanger of zangeres, dit alles ten voordele van het goede doel dat ze elk steunen. Aan het einde van de shows wordt dan het ultieme 'Music For Life'-lied én de bijhorende zanger(es) verkozen.Naast andere niet voor de hand liggende kandidaten als tv-chef Sofie Dumont en politicus Wouter Van Besien, waagt ook modeontwerper Tim Van Steenbergen zich aan een zangpartijtje. 'Toen mijn schoonzus me vertelde dat ze Senegal ging doorkruisen op een mountainbike, vond ik dat zo moedig en bewonderenswaardig om zomaar de sprong te wagen omdat je ergens echt in gelooft. Toen de vraag van 'Stars For Life' kwam, dacht ik: 'Misschien kan ik me nu eens op glad ijs wagen en niet zomaar een overschrijving voor een goed doel doen'.'De 36-jarige ontwerper verzamelde al zijn moed en zei ja op de vraag van Music For Life. Hij is de ambassadeur van 'Velo Afrique/Bonjour Afrique', een onderwijsproject in Senegal. 'Het is fijn om, net als bij mijn eerste défilé in Parijs, nog eens in het duister te springen.' Wij zijn alvast heel erg benieuwd. (AB)