De Britse boysband One Direction lanceert volgend jaar een parfum. Dat meldt Instyle.com.

De vijf leden van One Direction hebben een contract afgesloten met Olivann Beauty die zullen instaan voor de lancering van het eerste parfum in naam van de band. Er wordt daarnaast ook gepraat over de lancering van andere producten zoals een bodylotion.

Momenteel is de geur nog steeds in productieproces, maar men laat al weten dat de lancering wordt verwacht in het najaar van 2013. Als de geur hetzelfde effect heeft bij tienermeisjes als hun muziek verwachten we een stormloop voor het parfum. Rest enkel de vraag of ze het record van Justin Bieber - zijn parfum bracht na een week al 1 miljoen dollar in het laatje - zullen kunnen verbreken. (RDM)

De Britse boysband One Direction lanceert volgend jaar een parfum. Dat meldt Instyle.com. De vijf leden van One Direction hebben een contract afgesloten met Olivann Beauty die zullen instaan voor de lancering van het eerste parfum in naam van de band. Er wordt daarnaast ook gepraat over de lancering van andere producten zoals een bodylotion. Momenteel is de geur nog steeds in productieproces, maar men laat al weten dat de lancering wordt verwacht in het najaar van 2013. Als de geur hetzelfde effect heeft bij tienermeisjes als hun muziek verwachten we een stormloop voor het parfum. Rest enkel de vraag of ze het record van Justin Bieber - zijn parfum bracht na een week al 1 miljoen dollar in het laatje - zullen kunnen verbreken. (RDM)