Dat de Groten Der Aarde ook relatiegeschenken ontvangen lijkt ons niet meer dan normaal, maar wanneer we spreken over toppolitici dan verwachten we eerder dat ze blij zouden worden gemaakt met -oh we weten het niet- een iPadhoes, enkele fraaie vulpennen of een fijne documentenmap. Dat is echter buiten Mulberry gerekend.

Het handtassenmerk, bekend van it-bags als de Alexa en de Del Rey, heeft iedere deelnemer van de G8-top een lederen handtas cadeau gedaan. Angela Merkel mag haar kleurrijke mantelpakjes voortaan opleuken met een stijlvolle zwarte 'Piccadilly' tas, terwijl Barack Obama, Vladimir Poetin en companen zich tevreden mogen stellen met een luxueuze 'Matthew' manbag. Elke tas had de initialen van de nieuwe eigenaars in het kwaliteitsvolle leder gedrukt.

Voor zo'n tas willen wij ook best eventjes de wereld redden. Eigenlijk. (KS)

Dat de Groten Der Aarde ook relatiegeschenken ontvangen lijkt ons niet meer dan normaal, maar wanneer we spreken over toppolitici dan verwachten we eerder dat ze blij zouden worden gemaakt met -oh we weten het niet- een iPadhoes, enkele fraaie vulpennen of een fijne documentenmap. Dat is echter buiten Mulberry gerekend. Het handtassenmerk, bekend van it-bags als de Alexa en de Del Rey, heeft iedere deelnemer van de G8-top een lederen handtas cadeau gedaan. Angela Merkel mag haar kleurrijke mantelpakjes voortaan opleuken met een stijlvolle zwarte 'Piccadilly' tas, terwijl Barack Obama, Vladimir Poetin en companen zich tevreden mogen stellen met een luxueuze 'Matthew' manbag. Elke tas had de initialen van de nieuwe eigenaars in het kwaliteitsvolle leder gedrukt. Voor zo'n tas willen wij ook best eventjes de wereld redden. Eigenlijk. (KS)