Noémie Happart is Miss België 2013

© Belga

De 19-jarige Miss België komt uit het Waalse Grâce-Hollogne.

Noémie Happart mag een jaar lang de titel en het daarbij horende kroontje van Miss België dragen. Na een afvallingsrace haalde zij het van negentien andere meisjes in de finaleshow in het Casino van Knokke-Heist.

De nieuwe Miss België komt uit het Waalse Grâce-Hollogne, is 19 jaar en luistert naar de naam Noémie Happart. Dat ze bij de topkandidaten hoorde, bleek al snel want na een korte presentatie werd ze al Miss Sport en verzekerde zich snel van een stek in de top-15.

Miss Social Media

Valérie Smal als Beach Babe, Astrid Vandenberghe als Miss Social Media, Kelly Gheerardyns als Miss Talent en Rani Dehenain als Miss Charity verzekerden zich met kleinere bekroningen ook van een plaatsje in de top-15.

In een korte quiz maakte Leen Geysen de beste indruk op kijkend België. Ze werd daarvoor beloond, want mocht met Shérine Dandoy, Melissa Vingerhoed, Kelly Gheerardyns en Noémie Happart naar de laatste vijf.

Na enkele persoonlijke vraagjes hakte de jury, met voorzitster Darline Devos, de knoop door en ging de keuze dus naar Noémie Happart die Laura Beyne opvolgt als Miss België. Melissa Vingerhoed (21) uit Ottenburg strandde op de derde plaats, Shérine Dandoy (21) uit Sclayn werd eerste eredame. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content