Moderedactrice en jurylid van de realityreeks 'Project Runway' Nina Garcia laat weten dat ze een eigen serie lanceert.
In samenwerking met AOL wordt vanaf 22 januari de online show 'Decoding Style' uitgezonden waarin Garcia op bezoek gaat bij mensen uit alle lagen van de Amerikaanse bevolking. Haar gevatte en kritische commentaren zullen dus niet enkel meer aan aspirant ontwerpers gegeven worden, maar ook aan het gewone volk dat - althans volgens Nina - wel wat stijladvies kan gebruiken.

Het feit dat Garcia zich in de kleerkasten van de gemiddelde Amerikaan zal begeven is op zich best wel bijzonder aangezien enkele maanden geleden duidelijk werd dat Nina niet zo goed op de hoogte is van hoe het leven van een 'gewone' Amerikaan eruit ziet . Zo tweette ze afgelopen zomer dat 'iedereen een Birkin handtas van Hermes kon kopen met het loon van enkele weken'. Wetende dat de handtas in kwestie ongeveer 14.500 dollar kost, zegt dat genoeg over hoe weinig inzicht ze heeft in de het dagelijkse leven van de middenklasse.

Om al een voorsmaakje te krijgen van wat we mogen verwachten in het programma, heeft ze alvast een promotievideo op het net losgelaten. Het is nog niet geweten of de show ook in België zal worden uitgezonden. (RDM)

Moderedactrice en jurylid van de realityreeks 'Project Runway' Nina Garcia laat weten dat ze een eigen serie lanceert. In samenwerking met AOL wordt vanaf 22 januari de online show 'Decoding Style' uitgezonden waarin Garcia op bezoek gaat bij mensen uit alle lagen van de Amerikaanse bevolking. Haar gevatte en kritische commentaren zullen dus niet enkel meer aan aspirant ontwerpers gegeven worden, maar ook aan het gewone volk dat - althans volgens Nina - wel wat stijladvies kan gebruiken. Het feit dat Garcia zich in de kleerkasten van de gemiddelde Amerikaan zal begeven is op zich best wel bijzonder aangezien enkele maanden geleden duidelijk werd dat Nina niet zo goed op de hoogte is van hoe het leven van een 'gewone' Amerikaan eruit ziet . Zo tweette ze afgelopen zomer dat 'iedereen een Birkin handtas van Hermes kon kopen met het loon van enkele weken'. Wetende dat de handtas in kwestie ongeveer 14.500 dollar kost, zegt dat genoeg over hoe weinig inzicht ze heeft in de het dagelijkse leven van de middenklasse. Om al een voorsmaakje te krijgen van wat we mogen verwachten in het programma, heeft ze alvast een promotievideo op het net losgelaten. Het is nog niet geweten of de show ook in België zal worden uitgezonden. (RDM)