De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs is helemaal gek op de looks van model Ruby Jean Wilson. Het nog relatief onbekende model wordt het nieuwe gezicht van de zomercampagne '13 van de collectie van Marc Jacobs. Is dit de start van een rooskleurige carrière voor het jonge model?

Women's Wear Daily meldt dat Marc Jacobs zijn nieuwe muze heeft bekendgemaakt: Ruby Jean Wilson. De blondine, met Scandinavische uitstraling, zal een prominente rol krijgen in de volgende zomercampagne van het modelabel van Jacobs. In september zagen we Ruby Jean Wilson ook opduiken in de defilés op de modeweken van New York en Parijs. Ze liep mee in de shows van Marc Jacobs.

Ruby Jean Wilson begint stilaan meer en meer bekend te worden. Zo werd ze eerder uitgeroepen door 'Vogue' en 'Oyster Mag' als hét model van het moment. Dit wordt nu bevestigd door de keuze van Marc Jacobs voor Ruby. Hij is alvast erg enthousiast over de samenwerking. Voor de foto's van de zomercampagne '13 van Marc Jacobs poseert Wilson voor de lens van de befaamde fotograaf Juergen Teller. Dat lever ongetwijfeld excentrieke plaatjes op. (LVR)

De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs is helemaal gek op de looks van model Ruby Jean Wilson. Het nog relatief onbekende model wordt het nieuwe gezicht van de zomercampagne '13 van de collectie van Marc Jacobs. Is dit de start van een rooskleurige carrière voor het jonge model?Women's Wear Daily meldt dat Marc Jacobs zijn nieuwe muze heeft bekendgemaakt: Ruby Jean Wilson. De blondine, met Scandinavische uitstraling, zal een prominente rol krijgen in de volgende zomercampagne van het modelabel van Jacobs. In september zagen we Ruby Jean Wilson ook opduiken in de defilés op de modeweken van New York en Parijs. Ze liep mee in de shows van Marc Jacobs. Ruby Jean Wilson begint stilaan meer en meer bekend te worden. Zo werd ze eerder uitgeroepen door 'Vogue' en 'Oyster Mag' als hét model van het moment. Dit wordt nu bevestigd door de keuze van Marc Jacobs voor Ruby. Hij is alvast erg enthousiast over de samenwerking. Voor de foto's van de zomercampagne '13 van Marc Jacobs poseert Wilson voor de lens van de befaamde fotograaf Juergen Teller. Dat lever ongetwijfeld excentrieke plaatjes op. (LVR)