Het modehuis Mulberry is naar verluidt een nieuwe handtas aan het ontwikkelen die de opvolger van de Del Rey zou zijn. Dat meldt de Amerikaanse Elle.

Begin dit jaar lanceerde Mulberry de Del Rey, een handtas genoemd naar de populaire Amerikaanse zangeres Lana Del Rey. Het bleek een schot in roos te zijn want de handtas was meteen uitverkocht in alle maten en kleuren en de namen op de wachtlijsten stapelden zich op.

Volgens het Amerikaanse modeblad Elle zou het modehuis nu besloten hebben om een tweede editie uit te brengen. De nieuwe handtas wordt een mix van Amerikaanse retro glamour met een typisch Brits accent, zo klinkt het.

Het is momenteel nog wachten op meer nieuws over de Del Rey 2.0, maar dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd. (RDM)

Het modehuis Mulberry is naar verluidt een nieuwe handtas aan het ontwikkelen die de opvolger van de Del Rey zou zijn. Dat meldt de Amerikaanse Elle.Begin dit jaar lanceerde Mulberry de Del Rey, een handtas genoemd naar de populaire Amerikaanse zangeres Lana Del Rey. Het bleek een schot in roos te zijn want de handtas was meteen uitverkocht in alle maten en kleuren en de namen op de wachtlijsten stapelden zich op. Volgens het Amerikaanse modeblad Elle zou het modehuis nu besloten hebben om een tweede editie uit te brengen. De nieuwe handtas wordt een mix van Amerikaanse retro glamour met een typisch Brits accent, zo klinkt het. Het is momenteel nog wachten op meer nieuws over de Del Rey 2.0, maar dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd. (RDM)