Kate Middleton goes retro. Ze kiest voor een kapsel uit de jaren '70 en een groene vintagjurk. Een gedurfde verandering voor een anders meer traditioneel geklede Kate.

Kate Middleton wist publiek en pers te verrassen met een nieuwe look. Op de openingsavond van een nieuwe tentoonstelling in het Natuurhistorisch Museum in Londen kregen de aanwezigen een 'nieuwe' Kate te zien. De echtgenote van Prins William kiest voor een retro-look. Voor haar kapsel liet ze zich inspireren door de dames van 'Charlie's Angels', de serie uit de jaren zeventig/tachtig. Kate's nieuwe kapsel lijkt wel een kopie van Farah Fawcett's wilde haarbos.

Kate staat beeldig met haar vers geknipte haren, alleen jammer dat de laagjes nu haar gezicht meer bedekken. Naast een nieuwe 'snit' koos Kate ook voor een meer donkere kleur. Dit kapsel werd gecreëerd door haar favoriete kapper, Richard Ward, die een kapsalon heeft in het centrum van Londen.

Voor haar outfit liet Kate zich meer inspireren door de jaren tachtig en ze koos voor een groene jurk van Mulberry met hoge sluiting en plissé-rok. De nieuwe look geeft Kate een frisse en jonge uitstraling en we zijn wel enthousiast over haar make-over. (LVR)

Kate Middleton goes retro. Ze kiest voor een kapsel uit de jaren '70 en een groene vintagjurk. Een gedurfde verandering voor een anders meer traditioneel geklede Kate.Kate Middleton wist publiek en pers te verrassen met een nieuwe look. Op de openingsavond van een nieuwe tentoonstelling in het Natuurhistorisch Museum in Londen kregen de aanwezigen een 'nieuwe' Kate te zien. De echtgenote van Prins William kiest voor een retro-look. Voor haar kapsel liet ze zich inspireren door de dames van 'Charlie's Angels', de serie uit de jaren zeventig/tachtig. Kate's nieuwe kapsel lijkt wel een kopie van Farah Fawcett's wilde haarbos. Kate staat beeldig met haar vers geknipte haren, alleen jammer dat de laagjes nu haar gezicht meer bedekken. Naast een nieuwe 'snit' koos Kate ook voor een meer donkere kleur. Dit kapsel werd gecreëerd door haar favoriete kapper, Richard Ward, die een kapsalon heeft in het centrum van Londen.Voor haar outfit liet Kate zich meer inspireren door de jaren tachtig en ze koos voor een groene jurk van Mulberry met hoge sluiting en plissé-rok. De nieuwe look geeft Kate een frisse en jonge uitstraling en we zijn wel enthousiast over haar make-over. (LVR)