De kans is groot dat (sommige) harde fans van Jared Leto met poster op de slaapkamermuur hem niet meteen zullen herkennen. De populaire acteur uit Dallas Buyers Club, met de beroemde lange haren en dito baard, heeft een nieuwe look: kort en blond. Hij dropte alvast enkele foto's op zijn Instagram-account.

Ghost

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

Sochi!!! We are in Russia and starting the tour TONIGHT!!! #sochi #yesitstrue #marsluvsya

A video posted by JARED LETO (@jaredleto) on

De nieuwe look heeft alles te maken met zijn nieuwe rol als The Joker in Suicide Squad, waarvoor hij uiteindelijk met groene lokken de filmset opmoet. De film heeft ook Will Smith, Margot Robbie en Cara Delevingne in de cast.

Zo verscheen hij nog vorige maand, tijdens de uitreiking van de Oscars.

Excited to announce #TheAcademy invited me to present at this year's #Oscars, FEB 22!

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

De kans is groot dat (sommige) harde fans van Jared Leto met poster op de slaapkamermuur hem niet meteen zullen herkennen. De populaire acteur uit Dallas Buyers Club, met de beroemde lange haren en dito baard, heeft een nieuwe look: kort en blond. Hij dropte alvast enkele foto's op zijn Instagram-account.De nieuwe look heeft alles te maken met zijn nieuwe rol als The Joker in Suicide Squad, waarvoor hij uiteindelijk met groene lokken de filmset opmoet. De film heeft ook Will Smith, Margot Robbie en Cara Delevingne in de cast.Zo verscheen hij nog vorige maand, tijdens de uitreiking van de Oscars.