Cara Delevingne plaatste een foto van zichzelf in een opnamestudio op Instagram, met de mysterieuze woorden 'het begin' als onderschrift.

Dat model Cara Delevingne meer in haar mars heeft dan mooi wezen en urenlang poseren, weten we al langer. Het model speelde al mee in verschillende (kort)films, kan drummen en nam een duet op met Will Heard.

Delevingne uitte al vaker de wens een carrière als actrice en/of zangeres uit te bouwen en lijkt de koe ook bij de horens te vatten. Niet alleen wist ze rolletjes te versieren in films zoals 'Anna Karenina', 'Kids in Love' en 'The Face of an Angel', het model is nu ook de studio in gedoken met Isabella van Florence and the Machine en producer Kuk Harrell. Wat er precies op til is, wilde Cara nog niet prijsgeven, maar een woordvoerster van het model gaf de Britse Vogue wel de tip om de sociale media goed in de gaten te houden. Wij zijn alvast benieuwd! (LP)

Cara Delevingne plaatste een foto van zichzelf in een opnamestudio op Instagram, met de mysterieuze woorden 'het begin' als onderschrift. Dat model Cara Delevingne meer in haar mars heeft dan mooi wezen en urenlang poseren, weten we al langer. Het model speelde al mee in verschillende (kort)films, kan drummen en nam een duet op met Will Heard. Delevingne uitte al vaker de wens een carrière als actrice en/of zangeres uit te bouwen en lijkt de koe ook bij de horens te vatten. Niet alleen wist ze rolletjes te versieren in films zoals 'Anna Karenina', 'Kids in Love' en 'The Face of an Angel', het model is nu ook de studio in gedoken met Isabella van Florence and the Machine en producer Kuk Harrell. Wat er precies op til is, wilde Cara nog niet prijsgeven, maar een woordvoerster van het model gaf de Britse Vogue wel de tip om de sociale media goed in de gaten te houden. Wij zijn alvast benieuwd! (LP)