Het romantische, meisjesachtige parfum Miss Dior Chérie krijgt een nieuw uithangbord: actrice Natalie Portman. Portman vult daarmee het indrukwekkende lijstje Dior-gezichten aan. Met Sharon Stone, Charlize Theron, Monica Bellucci en Jude Law bevindt ze zich in illuster gezelschap.

Dat Portman een contract getekend had bij Dior, was in juni al bekend, maar nog niet welk product uit de Dior-stal aan haar verschijning zou worden gelinkt. Het is trouwens de eerste keer dat de 29-jarige Amerikaans-Israëlische actrice samenwerkt met een cosmeticamerk.

In februari komt een nieuwe versie van Dior Chérie uit.
Ca.L/AH.

Het romantische, meisjesachtige parfum Miss Dior Chérie krijgt een nieuw uithangbord: actrice Natalie Portman. Portman vult daarmee het indrukwekkende lijstje Dior-gezichten aan. Met Sharon Stone, Charlize Theron, Monica Bellucci en Jude Law bevindt ze zich in illuster gezelschap. Dat Portman een contract getekend had bij Dior, was in juni al bekend, maar nog niet welk product uit de Dior-stal aan haar verschijning zou worden gelinkt. Het is trouwens de eerste keer dat de 29-jarige Amerikaans-Israëlische actrice samenwerkt met een cosmeticamerk. In februari komt een nieuwe versie van Dior Chérie uit. Ca.L/AH.