Het Russische topmodel Natalia Vodianova mag in april tijdens de DVF Awards de Inspiration Award in ontvangst nemen. De awards zijn een initiatief van modeontwerpster Diane von Furstenberg.

De DVF Awards werden gelanceerd in 2010 in samenwerking met de Diller-von Furstenberg Family Foundation met de bedoeling om vrouwelijke rolmodellen in de kijker te zetten. Met de Inspiration Award wordt Vodianova bedankt voor haar inzet voor het doel The Naked Heart Foundation, die hulp biedt aan arme kinderen in Rusland.

Het initiatief is momenteel een van de grootste liefdadigheidsinstellingen in Rusland en heeft al meer dan 90 speeltijden gebouwd bovenop een uitgebreid netwerk dat steun en hulp biedt aan families in nood.

"Diane is zoals een moeder voor mij, ze weet hoe gepassioneerd ik ben door dit doel en hoe hard ik ervoor gewerkt heb", aldus Natalia tegen de Britse Vogue. De awards worden uitgereikt in de gebouwen van de Verenigde Naties in New York op 5 april. (RDM)

Het Russische topmodel Natalia Vodianova mag in april tijdens de DVF Awards de Inspiration Award in ontvangst nemen. De awards zijn een initiatief van modeontwerpster Diane von Furstenberg. De DVF Awards werden gelanceerd in 2010 in samenwerking met de Diller-von Furstenberg Family Foundation met de bedoeling om vrouwelijke rolmodellen in de kijker te zetten. Met de Inspiration Award wordt Vodianova bedankt voor haar inzet voor het doel The Naked Heart Foundation, die hulp biedt aan arme kinderen in Rusland. Het initiatief is momenteel een van de grootste liefdadigheidsinstellingen in Rusland en heeft al meer dan 90 speeltijden gebouwd bovenop een uitgebreid netwerk dat steun en hulp biedt aan families in nood. "Diane is zoals een moeder voor mij, ze weet hoe gepassioneerd ik ben door dit doel en hoe hard ik ervoor gewerkt heb", aldus Natalia tegen de Britse Vogue. De awards worden uitgereikt in de gebouwen van de Verenigde Naties in New York op 5 april. (RDM)