Het Britse topmodel Naomi Campbell staat opnieuw in de rechtbank. Ditmaal is zij de aanklager. Campbell klaagt de Britse krant 'The Daily Telegraph' aan voor valse berichtgeving.

In Groot-Brittannië sleept topmodel Naomi Campbell 'The Daily Telegraph' voor de rechtbank voor smaad. Op de website van de krant was een artikel verschenen over een polo tornooi met olifanten in India, dat Campbell georganiseerd zou hebben. Campbell ontkent dat en wil niet als dierenmishandelaar gezien worden. Bovendien schoot dit artikel in het verkeerde keelgat bij het topmodel omdat ze zich juist erg inzet voor het welzijn van dieren. Het artikel is inmiddels niet langer te lezen op de website van 'The Daily Telegraph', maar Naomi Campbell gaat nog een stap verder en klaagt de krant aan.

Geen onbekende voor het gerecht
Het is niet de eerste keer dat Naomi Campbell naar de rechtbank gaat. In 2001 sleepte de schone ook al de 'Daily Mirror' voor de rechter wegens schending van de privacy. Na een erg langdurige rechtszaak, maar liefst drie jaar, kreeg het topmodel uiteindelijk haar gelijk. In 2011 zat het er opnieuw tegen tussen Campbell en de 'Daily Mirror' en Campbell moest de krant maar liefst 300.000 pond terugbetalen.

Het mag duidelijk zijn dat Naomi Campbell geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken en dat ze goed van zich weet af te bijten. Wanneer ze zich onterecht behandeld voelt, zijn er drie mogelijkheden: of ze klaagt iemand aan, ze zet haar nagels in een wang (zoals ze ooit deed bij een paparazzo) of gooit een mobiele telefoon naar het hoofd (zoals ze ooit bij een assistente deed). Don't mess with Naomi!

(LVR)

Het Britse topmodel Naomi Campbell staat opnieuw in de rechtbank. Ditmaal is zij de aanklager. Campbell klaagt de Britse krant 'The Daily Telegraph' aan voor valse berichtgeving. In Groot-Brittannië sleept topmodel Naomi Campbell 'The Daily Telegraph' voor de rechtbank voor smaad. Op de website van de krant was een artikel verschenen over een polo tornooi met olifanten in India, dat Campbell georganiseerd zou hebben. Campbell ontkent dat en wil niet als dierenmishandelaar gezien worden. Bovendien schoot dit artikel in het verkeerde keelgat bij het topmodel omdat ze zich juist erg inzet voor het welzijn van dieren. Het artikel is inmiddels niet langer te lezen op de website van 'The Daily Telegraph', maar Naomi Campbell gaat nog een stap verder en klaagt de krant aan. Geen onbekende voor het gerecht Het is niet de eerste keer dat Naomi Campbell naar de rechtbank gaat. In 2001 sleepte de schone ook al de 'Daily Mirror' voor de rechter wegens schending van de privacy. Na een erg langdurige rechtszaak, maar liefst drie jaar, kreeg het topmodel uiteindelijk haar gelijk. In 2011 zat het er opnieuw tegen tussen Campbell en de 'Daily Mirror' en Campbell moest de krant maar liefst 300.000 pond terugbetalen. Het mag duidelijk zijn dat Naomi Campbell geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken en dat ze goed van zich weet af te bijten. Wanneer ze zich onterecht behandeld voelt, zijn er drie mogelijkheden: of ze klaagt iemand aan, ze zet haar nagels in een wang (zoals ze ooit deed bij een paparazzo) of gooit een mobiele telefoon naar het hoofd (zoals ze ooit bij een assistente deed). Don't mess with Naomi! (LVR)