Het Britse model Naomi Campbell werd gefotografeerd met een grote kale plek op haar hoofd. Dat zou het gevolg zijn van het veelvuldig gebruik van extensions.

Op de foto zien we het 42-jarige topmodel Naomi Campbell en haar niet zo flatterende kapsel. Op haar voorhoofd is nog nauwelijks haar te zien en dat zou het gevolg zijn van het veelvuldig gebruik van extensions. Campbell draagt namelijk al enkele jaren sluike extensions over haar natuurlijke krullende haar. Het gebruik van valse haarstukken zou mogelijk kaalheid kunnen veroorzaken door de constante druk op het hoofd en het natuurlijke haar. (LVR)

Het Britse model Naomi Campbell werd gefotografeerd met een grote kale plek op haar hoofd. Dat zou het gevolg zijn van het veelvuldig gebruik van extensions. Op de foto zien we het 42-jarige topmodel Naomi Campbell en haar niet zo flatterende kapsel. Op haar voorhoofd is nog nauwelijks haar te zien en dat zou het gevolg zijn van het veelvuldig gebruik van extensions. Campbell draagt namelijk al enkele jaren sluike extensions over haar natuurlijke krullende haar. Het gebruik van valse haarstukken zou mogelijk kaalheid kunnen veroorzaken door de constante druk op het hoofd en het natuurlijke haar. (LVR)