Zouden sportlui ondergoed beter doen verkopen? Het heeft er alle schijn van. Want na voetballers David Beckham en Ronaldo mag tennisspeler Rafaël Nadal poseren in de nieuwste Armani-slip. Hij wordt het gezicht - of beter gezegd de 'sixpack' - van de lente-en zomercampagne 2011. De fotoshoot met fotografen Mert Alas en Marcus Piggot is al achter de rug, maar we krijgen pas in februari de resultaten te zien.

In Groot-Brittannië zagen retailers effectief de verkoop van het Armani-ondergoed met 10 procent stijgen toen Beckham de affiches sierde. Ronaldo scoorde als fotomodel minder goed. Maar misschien kwam dat omdat hij net Manchester United had verlaten voor Real Madrid toen de campagne in het straatbeeld verscheen.

AH.

Zouden sportlui ondergoed beter doen verkopen? Het heeft er alle schijn van. Want na voetballers David Beckham en Ronaldo mag tennisspeler Rafaël Nadal poseren in de nieuwste Armani-slip. Hij wordt het gezicht - of beter gezegd de 'sixpack' - van de lente-en zomercampagne 2011. De fotoshoot met fotografen Mert Alas en Marcus Piggot is al achter de rug, maar we krijgen pas in februari de resultaten te zien. In Groot-Brittannië zagen retailers effectief de verkoop van het Armani-ondergoed met 10 procent stijgen toen Beckham de affiches sierde. Ronaldo scoorde als fotomodel minder goed. Maar misschien kwam dat omdat hij net Manchester United had verlaten voor Real Madrid toen de campagne in het straatbeeld verscheen. AH.