De namen zijn een eerbetoon aan de grootvader van de prinselijke baby, prins Charles, de overgrootmoeder koningin Elizabeth II en de moeder van William, Diana, die in 1997 bij een verkeersongeval in Parijs om het leven kwam.

Charlotte Elizabeth Diana is het vijfde achterkleinkind van Queen Elizabeth, en vierde in lijn voor de troonopvolging, na prins Charles, prins William en prins George. Overigens is Charlotte ook bij ons een populaire voornaam. Dit jaar werden er volgens cijfers van Kind en Gezin in Vlaanderen al 38 meisjes geboren met deze naam. In heel 2014 zagen in Vlaanderen 173 Charlotte's het levenslicht. (Belga/LP)

De namen zijn een eerbetoon aan de grootvader van de prinselijke baby, prins Charles, de overgrootmoeder koningin Elizabeth II en de moeder van William, Diana, die in 1997 bij een verkeersongeval in Parijs om het leven kwam. Charlotte Elizabeth Diana is het vijfde achterkleinkind van Queen Elizabeth, en vierde in lijn voor de troonopvolging, na prins Charles, prins William en prins George. Overigens is Charlotte ook bij ons een populaire voornaam. Dit jaar werden er volgens cijfers van Kind en Gezin in Vlaanderen al 38 meisjes geboren met deze naam. In heel 2014 zagen in Vlaanderen 173 Charlotte's het levenslicht. (Belga/LP)