Het knapste koppel van Frankrijk gaat uit elkaar: actrice Monica Bellucci en acteur Vincent Cassel, onder meer bekend van de films 'Ocean's Twelve' en 'Black Swan', hebben een punt achter hun relatie gezet. Het koppel gaat na veertien jaar huwelijk uit elkaar. Dat schrijven verschillende media.

Het nieuws van de scheiding werd zo net bevestigd door het Italiaanse agentschap van Monica Bellucci (48). Hiermee zet het koppel definitief een punt achter hun lange relatie.

Bellucci en de Franse acteur Vincent Cassel (46) leerden elkaar kennen in 1996 op de set van de film 'L'appartement' en stapten drie jaar later in het huwelijksbootje. Ze hebben twee dochters Deva (7) en Leonie (3). Het koppel speelde regelmatig samen in een film, waaronder de film Irréversible. Sinds 2012 woonde het koppel in Rio de Janeiro, Brazilië, maar nu gaan ze elk hun eigen weg. (LVR)

Het knapste koppel van Frankrijk gaat uit elkaar: actrice Monica Bellucci en acteur Vincent Cassel, onder meer bekend van de films 'Ocean's Twelve' en 'Black Swan', hebben een punt achter hun relatie gezet. Het koppel gaat na veertien jaar huwelijk uit elkaar. Dat schrijven verschillende media. Het nieuws van de scheiding werd zo net bevestigd door het Italiaanse agentschap van Monica Bellucci (48). Hiermee zet het koppel definitief een punt achter hun lange relatie. Bellucci en de Franse acteur Vincent Cassel (46) leerden elkaar kennen in 1996 op de set van de film 'L'appartement' en stapten drie jaar later in het huwelijksbootje. Ze hebben twee dochters Deva (7) en Leonie (3). Het koppel speelde regelmatig samen in een film, waaronder de film Irréversible. Sinds 2012 woonde het koppel in Rio de Janeiro, Brazilië, maar nu gaan ze elk hun eigen weg. (LVR)