Het Amerikaanse model Lily Aldridge maakt haar debuut als ontwerpster met een 13-delige collectie, in samenwerking met 'Velvet by Graham & Spencer'.

Voor het eerst kiest het Amerikaanse model Lily Aldridge de andere kant van de catwalk. In samenwerking met 'Velvet by Graham & Spencer' stelt de 27-jarige schone haar eerste collectie voor aan het grote publiek. Deze samenwerking komt echter niet uit de lucht vallen. Zo werd Aldridge in 2004 het gezicht van Velvet, en volgden daarna nog een dozijn aan andere campagnes voor het merk. Vooral de hechte band met creatief directeurs Jenny Graham en Toni Spencer zorgde voor deze perfect fit.

"I think a great tee is the building block to any wardrobe; nothing sexier than the perfect tee with super skinny jeans and heels", aldus Aldridge over haar collectie aan de Britse Vogue. Ze weet duidelijk haar persoonlijke stempel te drukken op de eerder basic stijl van het merk, met enkele boho en rock 'n roll invloeden. Bijzonder aan de collectie is dat elk stuk de naam krijgt van een familielid of hechte vriend. Zo is er een military jacket, ontworpen en genoemd naar haar kleine zusje Ruby. Of kies je toch liever voor de t-shirt genoemd naar manlief Caleb Followil van Kings Of Leon? (ADC)

Het Amerikaanse model Lily Aldridge maakt haar debuut als ontwerpster met een 13-delige collectie, in samenwerking met 'Velvet by Graham & Spencer'. Voor het eerst kiest het Amerikaanse model Lily Aldridge de andere kant van de catwalk. In samenwerking met 'Velvet by Graham & Spencer' stelt de 27-jarige schone haar eerste collectie voor aan het grote publiek. Deze samenwerking komt echter niet uit de lucht vallen. Zo werd Aldridge in 2004 het gezicht van Velvet, en volgden daarna nog een dozijn aan andere campagnes voor het merk. Vooral de hechte band met creatief directeurs Jenny Graham en Toni Spencer zorgde voor deze perfect fit. "I think a great tee is the building block to any wardrobe; nothing sexier than the perfect tee with super skinny jeans and heels", aldus Aldridge over haar collectie aan de Britse Vogue. Ze weet duidelijk haar persoonlijke stempel te drukken op de eerder basic stijl van het merk, met enkele boho en rock 'n roll invloeden. Bijzonder aan de collectie is dat elk stuk de naam krijgt van een familielid of hechte vriend. Zo is er een military jacket, ontworpen en genoemd naar haar kleine zusje Ruby. Of kies je toch liever voor de t-shirt genoemd naar manlief Caleb Followil van Kings Of Leon? (ADC)