Het Britse topmodel kruipt in 'Well Dunn with Jourdan Dunn" niet in het laatste Chanelpakje, maar wel achter het kookfornuis. Dat ze meer in huis heeft dan een mooi hoofdje bewijst ze in haar kookprogramma waarin ze gezonde en evenwichtige voeding presenteert.

Het lijkt wel een hype in de modellenwereld: tonen aan de buitenwereld dat je 'iets' hebt met voeding. Denk aan Heidi Klum en haar ravissante Halloween-diner, Cara Delevingne verorbert een stuk pizza voor de show van Victoria's Secret en deelt dit met de hele wereld en Karlie Kloss bakte op de modeweek van New York haar eigen koekjes. Allemaal willen ze duidelijk maken aan de wereld dat modellen ook foodies kunnen zijn. Het volgende model dat een culinair project lanceert is het 22-jarige topmodel Jourdan Dunn uit Londen.

Het Britse topmodel Jourdan Dunn staat in haar programma 'Well Dunn with Jourdan Dunn' achter het kookfornuis en maakt heerlijke en gezonde maaltijden klaar. De eerste aflevering van het programma was te zien op de website 'Life + Times' van Jay Z.

Bekijk een fragment uit de eerste aflevering van 'Well Dunn with Jourdan Dunn':

(LVR)

Het Britse topmodel kruipt in 'Well Dunn with Jourdan Dunn" niet in het laatste Chanelpakje, maar wel achter het kookfornuis. Dat ze meer in huis heeft dan een mooi hoofdje bewijst ze in haar kookprogramma waarin ze gezonde en evenwichtige voeding presenteert. Het lijkt wel een hype in de modellenwereld: tonen aan de buitenwereld dat je 'iets' hebt met voeding. Denk aan Heidi Klum en haar ravissante Halloween-diner, Cara Delevingne verorbert een stuk pizza voor de show van Victoria's Secret en deelt dit met de hele wereld en Karlie Kloss bakte op de modeweek van New York haar eigen koekjes. Allemaal willen ze duidelijk maken aan de wereld dat modellen ook foodies kunnen zijn. Het volgende model dat een culinair project lanceert is het 22-jarige topmodel Jourdan Dunn uit Londen. Het Britse topmodel Jourdan Dunn staat in haar programma 'Well Dunn with Jourdan Dunn' achter het kookfornuis en maakt heerlijke en gezonde maaltijden klaar. De eerste aflevering van het programma was te zien op de website 'Life + Times' van Jay Z. Bekijk een fragment uit de eerste aflevering van 'Well Dunn with Jourdan Dunn': (LVR)