Model Benjamine Bowers werd ontdekt toen hij in een lokale Abercrombie & Fitch winkel werkte. De kledingketen moedigde hem aan om samen te werken met Brian Hilburn die hem naar Mississippi stuurde voor een fotoshoot om zijn portfolio op te stellen.

Tijdens de fotosessie zou - volgens Bowers - Hilburn gesuggereerd hebben om zich uit te kleden en te masturberen zodat hij er meer ontspannen zou uitzien op de foto's. Vervolgens zou ook Hilburn zich uitgekleed hebben. Het incident dateert van een jaar geleden en het is niet duidelijk waarom Bowers toen geen stappen heeft ondernomen.
Bowers zegt dat hij zich gebruikt voelt en dat hij nu inziet dat Hilburn absoluut niet de intentie had om hem te helpen met zijn carrière, aldus de entertainmentzender TMZ.
Het is niet de eerste keer dat A&F in een slecht daglicht komt te staan. Zo werd het label al aangeklaagd door voormalige werknemers die zeiden dat ze gediscrimineerd werden omwille van hun huidskleur. (RDM)

Model Benjamine Bowers werd ontdekt toen hij in een lokale Abercrombie & Fitch winkel werkte. De kledingketen moedigde hem aan om samen te werken met Brian Hilburn die hem naar Mississippi stuurde voor een fotoshoot om zijn portfolio op te stellen. Tijdens de fotosessie zou - volgens Bowers - Hilburn gesuggereerd hebben om zich uit te kleden en te masturberen zodat hij er meer ontspannen zou uitzien op de foto's. Vervolgens zou ook Hilburn zich uitgekleed hebben. Het incident dateert van een jaar geleden en het is niet duidelijk waarom Bowers toen geen stappen heeft ondernomen. Bowers zegt dat hij zich gebruikt voelt en dat hij nu inziet dat Hilburn absoluut niet de intentie had om hem te helpen met zijn carrière, aldus de entertainmentzender TMZ. Het is niet de eerste keer dat A&F in een slecht daglicht komt te staan. Zo werd het label al aangeklaagd door voormalige werknemers die zeiden dat ze gediscrimineerd werden omwille van hun huidskleur. (RDM)