De Canadese Coco Rocha is een topmodel met een drukke agenda, maar in haar vrije tijd houdt Rocha zich met heel andere dingen bezig: ze is namelijk getuige van Jehova en brengt, van deur tot deur, haar geloof aan de man. Dat schrijft de New York Post.

Coco Rocha (24), het Canadese topmodel die op haar 15e begon met modellenwerk, vult haar vrije tijd best erg religieus in: om de paar maanden gaat ze van deur tot deur om haar geloof uit te leggen aan de mensen. "Er zijn erg weinig bekende figuren die zich uiten als getuige van Jehova, ik kan niemand bedenken", zegt Rocha in Du Jour-magazine. "Het is best hard om er alleen voor te staan. Je kan niet de hand van iemand vastnemen en het samen doen".

Net zoals de meeste getuigen van Jehova trekt ook Rocha de straat op en wil daarmee ook voor een stuk de vooroordelen over het geloof uit de weg ruimen: "Sommige mensen vinden ons opdringerig. Maar als je niet geïnteresseerd bent, hoef je enkel neen te zeggen".

Haar geloof heeft soms ook gevolgen voor haar modellenwerk. Zo poseert Rocha nooit met religieuze voorwerpen of politieke artefacten. Bovendien zal ze nooit aan uitdagende fotoshoots deelnemen. (LVR)

De Canadese Coco Rocha is een topmodel met een drukke agenda, maar in haar vrije tijd houdt Rocha zich met heel andere dingen bezig: ze is namelijk getuige van Jehova en brengt, van deur tot deur, haar geloof aan de man. Dat schrijft de New York Post. Coco Rocha (24), het Canadese topmodel die op haar 15e begon met modellenwerk, vult haar vrije tijd best erg religieus in: om de paar maanden gaat ze van deur tot deur om haar geloof uit te leggen aan de mensen. "Er zijn erg weinig bekende figuren die zich uiten als getuige van Jehova, ik kan niemand bedenken", zegt Rocha in Du Jour-magazine. "Het is best hard om er alleen voor te staan. Je kan niet de hand van iemand vastnemen en het samen doen". Net zoals de meeste getuigen van Jehova trekt ook Rocha de straat op en wil daarmee ook voor een stuk de vooroordelen over het geloof uit de weg ruimen: "Sommige mensen vinden ons opdringerig. Maar als je niet geïnteresseerd bent, hoef je enkel neen te zeggen". Haar geloof heeft soms ook gevolgen voor haar modellenwerk. Zo poseert Rocha nooit met religieuze voorwerpen of politieke artefacten. Bovendien zal ze nooit aan uitdagende fotoshoots deelnemen. (LVR)