Elke gelegenheid is goed voor Miranda Kerr om te poseren in een sexy video.

De 30-jarige Miranda Kerr plaatste het Paas-filmpje van zichzelf op haar Instagramaccount. Het filmpje werd gemaakt in het kader van de nieuwe editie van LOVE Magazine, waarin Kerr een fotoreportage als sexy Paashaas heeft. Ze vult haar mandje met allemaal paaseitjes en gaat helemaal op in het Paasfeest. Maar Miranda Kerr zou zichzelf niet zijn als het allemaal een tikkeltje sexier was dan bij het gemiddelde model.

Zo draagt ze een zwart 'lijfje' en roze konijnenoortjes (om toch in het Paasthema te blijven). Voor Miranda Kerr is Pasen ook steeds een speciale gebeurtenis, aangezien ze jarig is op 20 april. Een ding is zeker, Pasen zal ze dit jaar niet met Orlando Bloom vieren. Het koppel maakte een tijdje geleden bekend dat ze gaan scheiden. Maar ze kan altijd eitjes gaan rapen met haar zoontje Flinn, die ongetwijfeld gek zal zijn op heel het paasgebeuren. (LVR)

Elke gelegenheid is goed voor Miranda Kerr om te poseren in een sexy video. De 30-jarige Miranda Kerr plaatste het Paas-filmpje van zichzelf op haar Instagramaccount. Het filmpje werd gemaakt in het kader van de nieuwe editie van LOVE Magazine, waarin Kerr een fotoreportage als sexy Paashaas heeft. Ze vult haar mandje met allemaal paaseitjes en gaat helemaal op in het Paasfeest. Maar Miranda Kerr zou zichzelf niet zijn als het allemaal een tikkeltje sexier was dan bij het gemiddelde model. Zo draagt ze een zwart 'lijfje' en roze konijnenoortjes (om toch in het Paasthema te blijven). Voor Miranda Kerr is Pasen ook steeds een speciale gebeurtenis, aangezien ze jarig is op 20 april. Een ding is zeker, Pasen zal ze dit jaar niet met Orlando Bloom vieren. Het koppel maakte een tijdje geleden bekend dat ze gaan scheiden. Maar ze kan altijd eitjes gaan rapen met haar zoontje Flinn, die ongetwijfeld gek zal zijn op heel het paasgebeuren. (LVR)