Supermodel Miranda Kerr is het nieuwe gezicht van het Spaanse kledingmerk Mango. Dat schrijft Hello Magazine. De Australische schone volgt hiermee collega-model Kate Moss op.

De 29-jarige Miranda Kerr zal het uithangbord worden voor de nieuwe lente-en zomercollectie van het merk. Zelf is ze in de wolken met deze samenwerking omdat ze een grote fan is van Mango. Voor de fotoshoot reisde Kerr naar New York om te poseren voor de lens van het bekende Nederlandse duo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Ze neemt de fakkel over van Kate Moss, maar ook Penelope Cruz, Naomi Campbell, Diane Kruger, Claudia Schiffer, Scarlett Johansson en Karolina Kurkova poseerden in het verleden ook voor Mango. (LVR)

Supermodel Miranda Kerr is het nieuwe gezicht van het Spaanse kledingmerk Mango. Dat schrijft Hello Magazine. De Australische schone volgt hiermee collega-model Kate Moss op. De 29-jarige Miranda Kerr zal het uithangbord worden voor de nieuwe lente-en zomercollectie van het merk. Zelf is ze in de wolken met deze samenwerking omdat ze een grote fan is van Mango. Voor de fotoshoot reisde Kerr naar New York om te poseren voor de lens van het bekende Nederlandse duo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin. Ze neemt de fakkel over van Kate Moss, maar ook Penelope Cruz, Naomi Campbell, Diane Kruger, Claudia Schiffer, Scarlett Johansson en Karolina Kurkova poseerden in het verleden ook voor Mango. (LVR)