Het Australische topmodel laat weinig aan de verbeelding over in een reclamefilmpje voor de promotie van de vernieuwde website van het Britse tijdschrift i-D Magazine.

Het Britse tijdschrift lanceert een nieuw digitaal platform en wil dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ze vroegen een hele reeks van topmodellen om te figureren in een filmpje, geregisseerd door Jérémie Rozan en Charlotte Stockdale.

In het filmpje, dat de naam 'A-Z of Wink' meekreeg, zien we onder meer Cara Delevingne en Miranda Kerr. Vooral de passage van Miranda Kerr blijft sterk in het geheugen hangen.Zo draagt het Australische topmodel, die terug single is na haar scheiding van Orlando Bloom, een minuscule bikinitop van Chanel.

In totaal hebben 26 modellen meegewerkt aan dit reclamefilmpje.De bekendste hiervan zijn ongetwijfeld Miranda Kerr, Cara Delevingne, Georgia May Jagger, Joan Smalls, Lara Stone en Natalia Vodianova. (LVR)

Het Australische topmodel laat weinig aan de verbeelding over in een reclamefilmpje voor de promotie van de vernieuwde website van het Britse tijdschrift i-D Magazine. Het Britse tijdschrift lanceert een nieuw digitaal platform en wil dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ze vroegen een hele reeks van topmodellen om te figureren in een filmpje, geregisseerd door Jérémie Rozan en Charlotte Stockdale. In het filmpje, dat de naam 'A-Z of Wink' meekreeg, zien we onder meer Cara Delevingne en Miranda Kerr. Vooral de passage van Miranda Kerr blijft sterk in het geheugen hangen.Zo draagt het Australische topmodel, die terug single is na haar scheiding van Orlando Bloom, een minuscule bikinitop van Chanel. In totaal hebben 26 modellen meegewerkt aan dit reclamefilmpje.De bekendste hiervan zijn ongetwijfeld Miranda Kerr, Cara Delevingne, Georgia May Jagger, Joan Smalls, Lara Stone en Natalia Vodianova. (LVR)