Vorig jaar postte Miranda Kerr op Instagram een foto waarop het charmante model poseerde tussen collega's Doutzen Kroes en Alessandra Ambrosio. De foto werd genomen achter de schermen van de jaarlijkse modeshow van lingeriemerk 'Victoria's Secret'. Dat was toen ongeveer een jaar nadat ze was bevallen van haar zoontje. De foto had toen meer dan 60.000 likes.

Maar haar talrijke followers zagen iets vreemds toen de Australische schone drie dagen geleden exact hetzelfde kiekje postte om haar vriendinnen te steunen vanuit Japan, waar ze op zakenreis was. De smalle taille zag er plots nog smaller uit, met dank aan Photoshop. Vertontwaardiging alom op het internet.

Kerr die 'niet door had dat het beeld bewerkt was', heeft zich intussen al verontschuldigd bij de fans voor de mogelijke verwarring, maar het kwaad is geschied. 'Ik heb de foto van het internet gehaald toen ik aan het werken was', was de uitleg. 'Sorry voor de verwarring, maar hier is het echte exemplaar nog een keer.' Een blunder van formaat heet dat dan.

Vorig jaar postte Miranda Kerr op Instagram een foto waarop het charmante model poseerde tussen collega's Doutzen Kroes en Alessandra Ambrosio. De foto werd genomen achter de schermen van de jaarlijkse modeshow van lingeriemerk 'Victoria's Secret'. Dat was toen ongeveer een jaar nadat ze was bevallen van haar zoontje. De foto had toen meer dan 60.000 likes. Maar haar talrijke followers zagen iets vreemds toen de Australische schone drie dagen geleden exact hetzelfde kiekje postte om haar vriendinnen te steunen vanuit Japan, waar ze op zakenreis was. De smalle taille zag er plots nog smaller uit, met dank aan Photoshop. Vertontwaardiging alom op het internet.Kerr die 'niet door had dat het beeld bewerkt was', heeft zich intussen al verontschuldigd bij de fans voor de mogelijke verwarring, maar het kwaad is geschied. 'Ik heb de foto van het internet gehaald toen ik aan het werken was', was de uitleg. 'Sorry voor de verwarring, maar hier is het echte exemplaar nog een keer.' Een blunder van formaat heet dat dan.