Het koppel gaf hun babydochter de naam Dashiel. De zevenjarige Ever Gabo heeft er dus een zusje bij. Volgens een woordvoerder gaat alles goed met moeder en dochter. 'Iedereen is enthousiast en gelukkig. Milla is in knuffelmodus dankzij haar nieuwe dochtertje.'

Na James Lively Reynolds en Wyatt Kutcher, is dit de derde vrouwelijke celebbaby in korte tijd met een jongensnaam. Gedaan met traditionele namen of namen van fruit - Apple Paltrow Martin - voor de kinderen van beroemdheden: gendercrossing is de nieuwe hype.

Het koppel gaf hun babydochter de naam Dashiel. De zevenjarige Ever Gabo heeft er dus een zusje bij. Volgens een woordvoerder gaat alles goed met moeder en dochter. 'Iedereen is enthousiast en gelukkig. Milla is in knuffelmodus dankzij haar nieuwe dochtertje.' Na James Lively Reynolds en Wyatt Kutcher, is dit de derde vrouwelijke celebbaby in korte tijd met een jongensnaam. Gedaan met traditionele namen of namen van fruit - Apple Paltrow Martin - voor de kinderen van beroemdheden: gendercrossing is de nieuwe hype.