De Amerikaanse actrice/zangeres heeft haar brave imago al lang van zich losgeschud en bevestigt haar nieuwe status nog maar eens met dit T-shirt van Marc Jacobs. Bye bye zoet imago! Naakt poseren stond dan ook heel hoog op haar 'bad-ass lijstje' en dat deed Miley voor Marc Jacobs.

De amper 20-jarige zangers met korte blonde lokken staat naakt op een T-shirt van Marc Jacobs. De jonge Miley werkte door het poseren voor de T-shirt mee aan het project 'Protect the skin you're in'. Met deze campagne wil men meer aandacht vestigen op de gevolgen van huidkanker. Onder meer Victoria Beckham, Kate Moss, Cara Delevingne en Dita von Teese poseerden eerder al voor deze befaamde campagne van Marc Jacobs.

De Miley Cyrus Skin Tee is verkrijgbaar voor 35 dollar bij geselecteerde Marc by Marc Jacobs-boetieks in de Verenigde Staten. (LVR)

De Amerikaanse actrice/zangeres heeft haar brave imago al lang van zich losgeschud en bevestigt haar nieuwe status nog maar eens met dit T-shirt van Marc Jacobs. Bye bye zoet imago! Naakt poseren stond dan ook heel hoog op haar 'bad-ass lijstje' en dat deed Miley voor Marc Jacobs. De amper 20-jarige zangers met korte blonde lokken staat naakt op een T-shirt van Marc Jacobs. De jonge Miley werkte door het poseren voor de T-shirt mee aan het project 'Protect the skin you're in'. Met deze campagne wil men meer aandacht vestigen op de gevolgen van huidkanker. Onder meer Victoria Beckham, Kate Moss, Cara Delevingne en Dita von Teese poseerden eerder al voor deze befaamde campagne van Marc Jacobs. De Miley Cyrus Skin Tee is verkrijgbaar voor 35 dollar bij geselecteerde Marc by Marc Jacobs-boetieks in de Verenigde Staten. (LVR)