De popster houdt ervan om zichzelf te verkleden en te transformeren. Dit keer liet ze zich inspireren door popjes met grote ogen.

Miley Cyrus heeft op Instagram een bizarre foto van zichzelf gedeeld. Zo zien we enkel het gezicht van Miley, die verdacht veel lijkt op een speelgoedpop van het label Bratz. Daarmee vergelijkt de Daily Mail de 21-jarige zangeres. Die poppen ken je misschien wel van een jonger zusje, of nichtje. Het is een populaire kleine pop, vergelijkbaar met een Barbie, die een groot hoofd hebben in vergelijking met hun lichaam. Bovendien hebben ze ook erg grote ogen.

Toch doet deze foto van Miley ons ook een beetje denken aan Japanse manga-figuurtjes. Bij deze (strip)figuren worden de ogen erg vergroot, zodat ze buiten proportie lijken ten opzichte van de rest van het gezicht.

Miley is niet de eerste die experimenteert met 'grote' ogen. Zo werd ook Lady Gaga al gezien met proportioneel te grote ogen. Denk hierbij aan een passage uit haar videoclip van 'Bad Romance'. Hierin heeft Lady Gaga vergelijkbare ogen met Miley Cyrus. Bekijk de videoclip van Lady Gaga hieronder:

(LVR)

De popster houdt ervan om zichzelf te verkleden en te transformeren. Dit keer liet ze zich inspireren door popjes met grote ogen. Miley Cyrus heeft op Instagram een bizarre foto van zichzelf gedeeld. Zo zien we enkel het gezicht van Miley, die verdacht veel lijkt op een speelgoedpop van het label Bratz. Daarmee vergelijkt de Daily Mail de 21-jarige zangeres. Die poppen ken je misschien wel van een jonger zusje, of nichtje. Het is een populaire kleine pop, vergelijkbaar met een Barbie, die een groot hoofd hebben in vergelijking met hun lichaam. Bovendien hebben ze ook erg grote ogen. Toch doet deze foto van Miley ons ook een beetje denken aan Japanse manga-figuurtjes. Bij deze (strip)figuren worden de ogen erg vergroot, zodat ze buiten proportie lijken ten opzichte van de rest van het gezicht. Miley is niet de eerste die experimenteert met 'grote' ogen. Zo werd ook Lady Gaga al gezien met proportioneel te grote ogen. Denk hierbij aan een passage uit haar videoclip van 'Bad Romance'. Hierin heeft Lady Gaga vergelijkbare ogen met Miley Cyrus. Bekijk de videoclip van Lady Gaga hieronder: (LVR)