Dat we eigenlijk nog van ergens zouden moeten kennen: het is namelijk een bijna exacte kopie van het kostuum dat Lil' Kim droeg tijdens de MTV Awards in 1999. Zou het een verwijzing zijn naar de controversiële passage van Miley op de VMA's van dit jaar?

U weet nog wel, toen Miley op het podium stond te 'twerken' met Robin Thicke. Een optreden dat op erg gemengde, en vooral kritische, kritiek kon rekenen. Sinds dit 'gevalletje' is Miley Cyrus niet meer uit het nieuws geweest en blijft ze zich uitdagend gedragen en kleden. Zo ook voor Halloween.

De zangeres koos voor een replica van de outfit die Lil'Kim droeg op de VMA's in 1999 (toeval?). We zien Miley in een paarse onesie, waar één borst onbedekt is en er een stuk stof op geplakt wordt. De look wordt afgemaakt met paarse pruik. Haar beste vriend, Cheyne Thomas, droeg het kostuum dat Miley Cyrus droeg tijdens haar optreden op de VMA's in augustus van dit jaar? Kleine bedenking: is dat nu echt al uitgegroeid tot een legendarisch kostuum? We hope not...

Miley plaatste deze foto op Instagram en schreef erbij 'Happy Halloween @LilKim''. Lil' Kim was alvast in de wolken en tweette aan Miley: 'Yassssss my baby!!!!'. (LVR)

Dat we eigenlijk nog van ergens zouden moeten kennen: het is namelijk een bijna exacte kopie van het kostuum dat Lil' Kim droeg tijdens de MTV Awards in 1999. Zou het een verwijzing zijn naar de controversiële passage van Miley op de VMA's van dit jaar? U weet nog wel, toen Miley op het podium stond te 'twerken' met Robin Thicke. Een optreden dat op erg gemengde, en vooral kritische, kritiek kon rekenen. Sinds dit 'gevalletje' is Miley Cyrus niet meer uit het nieuws geweest en blijft ze zich uitdagend gedragen en kleden. Zo ook voor Halloween. De zangeres koos voor een replica van de outfit die Lil'Kim droeg op de VMA's in 1999 (toeval?). We zien Miley in een paarse onesie, waar één borst onbedekt is en er een stuk stof op geplakt wordt. De look wordt afgemaakt met paarse pruik. Haar beste vriend, Cheyne Thomas, droeg het kostuum dat Miley Cyrus droeg tijdens haar optreden op de VMA's in augustus van dit jaar? Kleine bedenking: is dat nu echt al uitgegroeid tot een legendarisch kostuum? We hope not... Miley plaatste deze foto op Instagram en schreef erbij 'Happy Halloween @LilKim''. Lil' Kim was alvast in de wolken en tweette aan Miley: 'Yassssss my baby!!!!'. (LVR)