Miley kruipt in de huid van de meest sexy vrouw op aarde - volgens Esquire - tijdens een komisch filmpje van Saturday Night Live. Samen met een reeks andere acteurs parodieert ze de audities voor de hoofdrollen in Fifty Shades of Grey. Tijdens dezelfde uitzending van Saturday Night Live, die Miley mocht hosten, toonde de zangeres nog een gezonde dosis zelfspot. 'Moest iemand bezorgd zijn, er zal geen twerking aan te pas komen vanavond,' stelde ze grappend haar publiek gerust.

Miley kreeg een blonde fifties pruik aangemeten en haalde haar diepste stem boven om Scarlett Johanssons zwoele stemgeluid te imiteren. Oordeelt u vooral zelf of de parodie geslaagd is of niet. (LP)

Miley kruipt in de huid van de meest sexy vrouw op aarde - volgens Esquire - tijdens een komisch filmpje van Saturday Night Live. Samen met een reeks andere acteurs parodieert ze de audities voor de hoofdrollen in Fifty Shades of Grey. Tijdens dezelfde uitzending van Saturday Night Live, die Miley mocht hosten, toonde de zangeres nog een gezonde dosis zelfspot. 'Moest iemand bezorgd zijn, er zal geen twerking aan te pas komen vanavond,' stelde ze grappend haar publiek gerust. Miley kreeg een blonde fifties pruik aangemeten en haalde haar diepste stem boven om Scarlett Johanssons zwoele stemgeluid te imiteren. Oordeelt u vooral zelf of de parodie geslaagd is of niet. (LP)