Zijn That 70's Show-sterren Mila Kunis en Ashton Kutcher een relatie begonnen? Het feit dat ze onlangs nog kussend en knuffelend gekiekt werden zwengelt de geruchtenmolen enkel maar aan.Je hebt zo van die koppels die het op het beeldscherm zo goed doen dat je hoopt dat ze ook in het echte leven hand in hand over straat wandelen. Ross en Rachel, Buffy en Angel, Joey en Pacey, Carrie en Big, Pam en Jim. U kunt dus al wel raden hoe opgetogen wij zijn nu lijkt dat de romance tussen Jackie Burkhart en Michael Kelso ook naast het scherm opflakkert.

Mila Kunis en Ashton Kutcher speelden van 1998 tot 2006 de personages Jackie en Kelso, die in de populaire tv-serie That 70's Show een relatie met elkaar hebben. Ze werden tot voor kort nooit eerder aan elkaar gelinkt in het echte leven. Kunis had immers acht jaar lang een relatie met kindsterretje Macaulay Culkin en Kutcher was getrouwd met Demi Moore, van wie hij eerder dit jaar scheidde na berichten over zijn ontrouw.

Begin april begon de geruchtenmolen echter te draaien nadat de twee herhaaldelijk in elkaars gezelschap werden gespot. Kunis noemde de roddels "absurd" en verklaarde dat Kutcher een jarenlange vriend is met wie ze (plots) erg graag op stap gaat.

De grond werd pas echt heet onder hun voeten toen ze gespot werden bij de ingang van een motel en Kutcher Kunis vergezelde naar het graf van haar oma. Nu er kusfoto's opduiken van op het slotfeestje van Kutcher's recentste film over het leven van Steve Jobs is het hek pas echt van de dam. De twee ontkennen voorlopig nog alles, maar volgens verschillende media zijn die foto's het ultieme bewijs van hun (geheime) romance. Ach, soms is het leuk roddels te brengen, simpelweg omdat je hoopt dat ze waar zijn.

Zijn That 70's Show-sterren Mila Kunis en Ashton Kutcher een relatie begonnen? Het feit dat ze onlangs nog kussend en knuffelend gekiekt werden zwengelt de geruchtenmolen enkel maar aan.Je hebt zo van die koppels die het op het beeldscherm zo goed doen dat je hoopt dat ze ook in het echte leven hand in hand over straat wandelen. Ross en Rachel, Buffy en Angel, Joey en Pacey, Carrie en Big, Pam en Jim. U kunt dus al wel raden hoe opgetogen wij zijn nu lijkt dat de romance tussen Jackie Burkhart en Michael Kelso ook naast het scherm opflakkert. Mila Kunis en Ashton Kutcher speelden van 1998 tot 2006 de personages Jackie en Kelso, die in de populaire tv-serie That 70's Show een relatie met elkaar hebben. Ze werden tot voor kort nooit eerder aan elkaar gelinkt in het echte leven. Kunis had immers acht jaar lang een relatie met kindsterretje Macaulay Culkin en Kutcher was getrouwd met Demi Moore, van wie hij eerder dit jaar scheidde na berichten over zijn ontrouw. Begin april begon de geruchtenmolen echter te draaien nadat de twee herhaaldelijk in elkaars gezelschap werden gespot. Kunis noemde de roddels "absurd" en verklaarde dat Kutcher een jarenlange vriend is met wie ze (plots) erg graag op stap gaat. De grond werd pas echt heet onder hun voeten toen ze gespot werden bij de ingang van een motel en Kutcher Kunis vergezelde naar het graf van haar oma. Nu er kusfoto's opduiken van op het slotfeestje van Kutcher's recentste film over het leven van Steve Jobs is het hek pas echt van de dam. De twee ontkennen voorlopig nog alles, maar volgens verschillende media zijn die foto's het ultieme bewijs van hun (geheime) romance. Ach, soms is het leuk roddels te brengen, simpelweg omdat je hoopt dat ze waar zijn.