Heel wat vrouwen zijn jaloers op het lijf van de Amerikaanse actrice, maar de moeder van Eva Mendes vindt er helemaal niets aan. In een interview met het magazine Lucky vertelt Mendes dat haar moeder haar veel te slank vindt.

Voor haar rol in de film 'The place beyond the pines', waarin ze speelt tegenover haar huidig lief Ryan Gosling, ging de actrice zwaar trainen. 'Ik ging tot het uiterste. Net zoals mijn personage wilde ik me volledig uitgeput voelen', aldus Mendes. Maar de moeder van de 39-jarige actrice was hier dus niet mee opgezet. 'Ze kan maar niet snappen waarom ik er zo wil uitzien. Mijn moeder zegt me constant dat ik te mager ben.'

Eva Mendes traint niet alleen erg hard, in het interview vertelt ze ook haar dieetgeheimen. 'Ik volg een gezond dieet waarbij ik geen rood vlees of kip mag eten. Al kan ik soms niet weerstaan aan een stukje taart bij mijn favoriete Cubaanse bakkerij in Los Angeles.' Dit is geen verrassing, aangezien de actrice van Cubaanse afkomst is.

'Om je goed en mooi te voelen moet je wel een gezond zelfbeeld hebben. Je moet ook werken aan jezelf en dat kan af en toe erg hard zijn', vertelt de actrice. 'Ik heb ook dagen waarop ik mezelf niet zo goed voel, maar dan trek ik mijn favoriete jurk aan en een sjaaltje in mijn haar en dan gaat het meteen stukken beter.' (AB)

Heel wat vrouwen zijn jaloers op het lijf van de Amerikaanse actrice, maar de moeder van Eva Mendes vindt er helemaal niets aan. In een interview met het magazine Lucky vertelt Mendes dat haar moeder haar veel te slank vindt.Voor haar rol in de film 'The place beyond the pines', waarin ze speelt tegenover haar huidig lief Ryan Gosling, ging de actrice zwaar trainen. 'Ik ging tot het uiterste. Net zoals mijn personage wilde ik me volledig uitgeput voelen', aldus Mendes. Maar de moeder van de 39-jarige actrice was hier dus niet mee opgezet. 'Ze kan maar niet snappen waarom ik er zo wil uitzien. Mijn moeder zegt me constant dat ik te mager ben.'Eva Mendes traint niet alleen erg hard, in het interview vertelt ze ook haar dieetgeheimen. 'Ik volg een gezond dieet waarbij ik geen rood vlees of kip mag eten. Al kan ik soms niet weerstaan aan een stukje taart bij mijn favoriete Cubaanse bakkerij in Los Angeles.' Dit is geen verrassing, aangezien de actrice van Cubaanse afkomst is.'Om je goed en mooi te voelen moet je wel een gezond zelfbeeld hebben. Je moet ook werken aan jezelf en dat kan af en toe erg hard zijn', vertelt de actrice. 'Ik heb ook dagen waarop ik mezelf niet zo goed voel, maar dan trek ik mijn favoriete jurk aan en een sjaaltje in mijn haar en dan gaat het meteen stukken beter.' (AB)