Het Franse luxehuis bombardeerde Michelle Williams tot nieuwe gezicht van de herfst/wintercampagne.

Fonkelnieuw boegbeeld Michelle Williams staat erg puur op deze reclamefoto's. De foto's van de Amerikaanse actrice werden genomen door Peter Lindbergh. De campagne wordt gekenmerkt door soberheid en minimalisme, maar dan maakt de campagne er niet minder interessant op.

Michelle Williams is het gezicht van twee gloednieuwe handtassen, 'W' en 'The Capucines'. Om deze handtassen goed aan de man te brengen, haalt Michelle haar zwoelste modellenblik boven.

Op de set met Matthias SchoenaertsVanaf september zal de campagne overal te zien zijn. Momenteel is Michelle volop bezig met de opnames van haar nieuwe film 'Suite Française. Het verhaal van deze film is gebaseerd op een roman van Irène Némirovsky. In de film, die volgend jaar in de zalen komt, speelt niemand minder dan onze eigenste Matthias Schoenaerts mee. (LVR)

Het Franse luxehuis bombardeerde Michelle Williams tot nieuwe gezicht van de herfst/wintercampagne. Fonkelnieuw boegbeeld Michelle Williams staat erg puur op deze reclamefoto's. De foto's van de Amerikaanse actrice werden genomen door Peter Lindbergh. De campagne wordt gekenmerkt door soberheid en minimalisme, maar dan maakt de campagne er niet minder interessant op. Michelle Williams is het gezicht van twee gloednieuwe handtassen, 'W' en 'The Capucines'. Om deze handtassen goed aan de man te brengen, haalt Michelle haar zwoelste modellenblik boven. Op de set met Matthias SchoenaertsVanaf september zal de campagne overal te zien zijn. Momenteel is Michelle volop bezig met de opnames van haar nieuwe film 'Suite Française. Het verhaal van deze film is gebaseerd op een roman van Irène Némirovsky. In de film, die volgend jaar in de zalen komt, speelt niemand minder dan onze eigenste Matthias Schoenaerts mee. (LVR)