Hoog bezoek op woensdag in Washington, want ter gelegenheid van een filmscreening voor families van militairen in het Witte Huis bracht Kermit de kinderen een bezoekje. Michelle Obama straalde in een jurk van Diane von Furstenberg.

Sinds 2011 zet Michelle Obama zich in om de families van veteranen, militairen en hun families te ondersteunen. Ze organiseerde op woensdag een screening in het Witte Huis van de nieuwe Disneyfilm 'Muppets Most Wanted'. Ze kreeg hiervoor het gezelschap van Kermit.

Michelle Obama schitterde tijdens haar speech in een 'wrap dress' van Diane von Furstenberg, die bestond uit een erg leuk zwartwitpatroon. (AB)

Hoog bezoek op woensdag in Washington, want ter gelegenheid van een filmscreening voor families van militairen in het Witte Huis bracht Kermit de kinderen een bezoekje. Michelle Obama straalde in een jurk van Diane von Furstenberg.Sinds 2011 zet Michelle Obama zich in om de families van veteranen, militairen en hun families te ondersteunen. Ze organiseerde op woensdag een screening in het Witte Huis van de nieuwe Disneyfilm 'Muppets Most Wanted'. Ze kreeg hiervoor het gezelschap van Kermit.Michelle Obama schitterde tijdens haar speech in een 'wrap dress' van Diane von Furstenberg, die bestond uit een erg leuk zwartwitpatroon. (AB)