"Na lang nadenken en met wederzijdse instemming, hebben we beslist een punt te zetten achter ons huwelijk, dat bijna twintig jaar duurde", zo staat in het persbericht dat is ondertekend met "Antonio en Melanie". De twee acteurs verzekeren dat ze de scheiding "liefdevol en vriendschappelijk" willen afhandelen.

Volgens de website TMZ.com, gespecialiseerd in showbizznieuws, heeft Griffith de aanvraag tot scheiding ingediend. In de papieren, ingediend in Los Angeles, zou ze spreken van "onoverbrugbare verschillen".

De 56-jarige actrice wil hun 17-jarige dochter Stella bij zich houden, met bezoekrecht voor haar toekomstige ex-man. Ze vraagt ook onderhoudsgeld.

Vierde scheiding

Voor Melanie Griffith, die in 1989 een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor haar rol in "Working Girl", wordt het de vierde scheiding. Ze was eerder al twee keer getrouwd met acteur Don Johnson en een keer met acteur Steven Bauer.

De 53-jarige Banderas, bekend van onder meer "The Mask of Zorro", was eerder getrouwd met de Spaanse actrice Ana Leza. (Belga/MS)

"Na lang nadenken en met wederzijdse instemming, hebben we beslist een punt te zetten achter ons huwelijk, dat bijna twintig jaar duurde", zo staat in het persbericht dat is ondertekend met "Antonio en Melanie". De twee acteurs verzekeren dat ze de scheiding "liefdevol en vriendschappelijk" willen afhandelen. Volgens de website TMZ.com, gespecialiseerd in showbizznieuws, heeft Griffith de aanvraag tot scheiding ingediend. In de papieren, ingediend in Los Angeles, zou ze spreken van "onoverbrugbare verschillen". De 56-jarige actrice wil hun 17-jarige dochter Stella bij zich houden, met bezoekrecht voor haar toekomstige ex-man. Ze vraagt ook onderhoudsgeld.Vierde scheiding Voor Melanie Griffith, die in 1989 een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor haar rol in "Working Girl", wordt het de vierde scheiding. Ze was eerder al twee keer getrouwd met acteur Don Johnson en een keer met acteur Steven Bauer. De 53-jarige Banderas, bekend van onder meer "The Mask of Zorro", was eerder getrouwd met de Spaanse actrice Ana Leza. (Belga/MS)