De woordvoerder van het koppel heeft bevestigd dat de actrice (27) zwanger is van haar tweede kindje. Dat schrijven verschillende media.

"Ik kan bevestigen dat Megan haar tweede kindje verwacht samen met haar man Brian. Ze zijn beiden heel gelukkig". Dit is de officiële mededeling van de woordvoerder van Megan Fox aan de New York Post, nadat er in US Weekly 'geroddeld' werd over een mogelijke zwangerschap.

Dat de ster haar familie snel wil uitbreiden is geen geheim. Zo maakte ze in maart van dit jaar nogmaals bekend dat ze haar gezin wil uitbreiden. De actrice en haar man Brian Austin Green kregen een zoontje, Noah Shannon, in september 2012. Naast baby Noah is Megan ook nog de stiefmoeder van Kassius, de 11-jarige zoon van Brian uit een eerdere relatie.

Privacy

Het koppel is erg gesteld op hun privacy en wist de geboorte van hun zoontje Noah twee weken verborgen te houden voor de buitenwereld. We zijn benieuwd of we ook zo lang gaan moeten wachten tot we een glimp van de nieuwe spruit gaan mogen opvangen. (LVR)

De woordvoerder van het koppel heeft bevestigd dat de actrice (27) zwanger is van haar tweede kindje. Dat schrijven verschillende media. "Ik kan bevestigen dat Megan haar tweede kindje verwacht samen met haar man Brian. Ze zijn beiden heel gelukkig". Dit is de officiële mededeling van de woordvoerder van Megan Fox aan de New York Post, nadat er in US Weekly 'geroddeld' werd over een mogelijke zwangerschap. Dat de ster haar familie snel wil uitbreiden is geen geheim. Zo maakte ze in maart van dit jaar nogmaals bekend dat ze haar gezin wil uitbreiden. De actrice en haar man Brian Austin Green kregen een zoontje, Noah Shannon, in september 2012. Naast baby Noah is Megan ook nog de stiefmoeder van Kassius, de 11-jarige zoon van Brian uit een eerdere relatie. Privacy Het koppel is erg gesteld op hun privacy en wist de geboorte van hun zoontje Noah twee weken verborgen te houden voor de buitenwereld. We zijn benieuwd of we ook zo lang gaan moeten wachten tot we een glimp van de nieuwe spruit gaan mogen opvangen. (LVR)