De Amerikaanse actrice Megan Fox is het gezicht van Avons nieuwe parfum Instinct. De actrice - die intussen zwanger is van haar tweede kindje - straalt in de eerste campagnebeelden.

Megan Fox ziet er heel sexy uit in de reclamecampagne voor het nieuwe parfum van cosmeticaproducent Avon. Op een exotische set poseert ze in jurkjes met luipaard- en bloemenprints. De actrice is gekend om haar opvallende schoonheid en zwoele blik, en deze komen in de reclamecampagne mooi tot hun recht.

Volgens Avon was de keuze voor Fox vanzelfsprekend. "Niemand kan magnetische aantrekkingskracht beter oproepen dan Megan - zowel mannen als vrouwen zien haar als een krachtige, betoverende schoonheid. Ze is het perfecte gezicht voor een parfum dat heel aanlokkelijk en een beetje gevaarlijk is", verklaart marketingverantwoordelijke Denise McEvoy.

Ook de 27-jarige actrice is opgetogen over de samenwerking. "Toen Avon me vroeg om het gezicht van Instinct te worden, was ik heel enthousiast over de kans om deze parfums te mogen vertegenwoordigen", verklaart ze in een persbericht. "Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van een merk waarvan ik altijd gehouden heb en waarvoor ik veel respect heb."

Avon Instinct omvat twee exotische geurtjes: één voor vrouwen en één voor mannen. Het parfum voor vrouwen is rijk, fruitig en fleurig en bevat onder andere camelia en sandelhout. Het mannenparfum is een meer houtige mix van ebbenhout en salie. De parfums zullen vanaf de herfst te koop zijn in Europa. (EL)

De Amerikaanse actrice Megan Fox is het gezicht van Avons nieuwe parfum Instinct. De actrice - die intussen zwanger is van haar tweede kindje - straalt in de eerste campagnebeelden.Megan Fox ziet er heel sexy uit in de reclamecampagne voor het nieuwe parfum van cosmeticaproducent Avon. Op een exotische set poseert ze in jurkjes met luipaard- en bloemenprints. De actrice is gekend om haar opvallende schoonheid en zwoele blik, en deze komen in de reclamecampagne mooi tot hun recht.Volgens Avon was de keuze voor Fox vanzelfsprekend. "Niemand kan magnetische aantrekkingskracht beter oproepen dan Megan - zowel mannen als vrouwen zien haar als een krachtige, betoverende schoonheid. Ze is het perfecte gezicht voor een parfum dat heel aanlokkelijk en een beetje gevaarlijk is", verklaart marketingverantwoordelijke Denise McEvoy.Ook de 27-jarige actrice is opgetogen over de samenwerking. "Toen Avon me vroeg om het gezicht van Instinct te worden, was ik heel enthousiast over de kans om deze parfums te mogen vertegenwoordigen", verklaart ze in een persbericht. "Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van een merk waarvan ik altijd gehouden heb en waarvoor ik veel respect heb."Avon Instinct omvat twee exotische geurtjes: één voor vrouwen en één voor mannen. Het parfum voor vrouwen is rijk, fruitig en fleurig en bevat onder andere camelia en sandelhout. Het mannenparfum is een meer houtige mix van ebbenhout en salie. De parfums zullen vanaf de herfst te koop zijn in Europa. (EL)