De Amerikaanse actrice Megan Fox is bevallen van haar eerste kindje. Haar zoon kreeg de naam Noah Shannon Green. Dat heeft de actrice bekendgemaakt op Facebook.

"We zijn al een paar weken thuis, maar ik wil het nu naar buiten brengen voordat anderen dat doen", schrijft Megan Fox op haar Facebookpagina. "We zijn dankbaar dat we onszelf de ouders van deze prachtige ziel mogen noemen. Hij is gezond, gelukkig en perfect."

Het is het eerste kind voor Fox en haar man Brian Austin Green. De twee leerden mekaar kennen in 2004 in Beverly Hills. In 2009 liep hun relatie op de klippen, het stel was toen twee jaar verloofd. Nog geen jaar later kwamen de twee weer bij elkaar en in juni 2010 trouwden ze op Hawaï. Green heeft al een zoon uit een eerdere relatie. (RDM)

De Amerikaanse actrice Megan Fox is bevallen van haar eerste kindje. Haar zoon kreeg de naam Noah Shannon Green. Dat heeft de actrice bekendgemaakt op Facebook. "We zijn al een paar weken thuis, maar ik wil het nu naar buiten brengen voordat anderen dat doen", schrijft Megan Fox op haar Facebookpagina. "We zijn dankbaar dat we onszelf de ouders van deze prachtige ziel mogen noemen. Hij is gezond, gelukkig en perfect." Het is het eerste kind voor Fox en haar man Brian Austin Green. De twee leerden mekaar kennen in 2004 in Beverly Hills. In 2009 liep hun relatie op de klippen, het stel was toen twee jaar verloofd. Nog geen jaar later kwamen de twee weer bij elkaar en in juni 2010 trouwden ze op Hawaï. Green heeft al een zoon uit een eerdere relatie. (RDM)