De Amerikaanse acteur is voor de derde keer vader geworden.

De 29-jarige vrouw van Matthew McConaughey (42), Camila Alves, is in Texas bevallen van hun derde kindje. Zoontje Levi (4) en dochtertje Vida (2) hebben er een broertje, Livingston Alves-McConaughey, bijgekregen. De acteur maakte het nieuws zelf bekend via zijn Facebook-pagina.

Het Braziliaanse model Camila Alves en de acteur Matthew McConaughey kondigde de derde zwangerschap aan in juli. Hoewel de geruchten beweerden dat het koppel een dochtertje zou verwachten, bleek het derde kindje uiteindelijk een tweede zoontje te zijn. (LVR)

De Amerikaanse acteur is voor de derde keer vader geworden. De 29-jarige vrouw van Matthew McConaughey (42), Camila Alves, is in Texas bevallen van hun derde kindje. Zoontje Levi (4) en dochtertje Vida (2) hebben er een broertje, Livingston Alves-McConaughey, bijgekregen. De acteur maakte het nieuws zelf bekend via zijn Facebook-pagina. Het Braziliaanse model Camila Alves en de acteur Matthew McConaughey kondigde de derde zwangerschap aan in juli. Hoewel de geruchten beweerden dat het koppel een dochtertje zou verwachten, bleek het derde kindje uiteindelijk een tweede zoontje te zijn. (LVR)