De zangeres werd door speelgoedmaker Mattel omgetoverd tot een heuse Barbiepop. Maar werd er niet een 'klein' detail over het hoofd gezien? Zo lijkt de bekende derrière van de zangeres helemaal verdwenen.

Naar aanleiding van de wereldtournee van de zangeres, bedacht Mattel een Barbieversie van Jennifer Lopez. De pop werd gemaakt naar gelijkenis met de zangeres, en werd gekleed in twee van haar bekende outfits. Toch is er ook kritiek te horen op deze Barbie in de vorm van Jennifer Lopez, kritiek die we vooral lezen op Twitter.

Zo zou het bedrijf geen rekening gehouden hebben met de vormen die Jennifer Lopez wereldberoemd hebben gemaakt, aldus de Daily Mail. Ze zou een typisch 'Barbie-achterwerk' gekregen hebben, waardoor de pop niet waarheidsgetrouw meer overkomt.

Wat er ook van aan is, voor de echte fans is dit een leuk collectors-item. (LVR)

De zangeres werd door speelgoedmaker Mattel omgetoverd tot een heuse Barbiepop. Maar werd er niet een 'klein' detail over het hoofd gezien? Zo lijkt de bekende derrière van de zangeres helemaal verdwenen. Naar aanleiding van de wereldtournee van de zangeres, bedacht Mattel een Barbieversie van Jennifer Lopez. De pop werd gemaakt naar gelijkenis met de zangeres, en werd gekleed in twee van haar bekende outfits. Toch is er ook kritiek te horen op deze Barbie in de vorm van Jennifer Lopez, kritiek die we vooral lezen op Twitter. Zo zou het bedrijf geen rekening gehouden hebben met de vormen die Jennifer Lopez wereldberoemd hebben gemaakt, aldus de Daily Mail. Ze zou een typisch 'Barbie-achterwerk' gekregen hebben, waardoor de pop niet waarheidsgetrouw meer overkomt. Wat er ook van aan is, voor de echte fans is dit een leuk collectors-item. (LVR)