De Amerikaanse actrice Mary-Kate Olsen heeft zich verloofd met Olivier Sarkozy, de halfbroer van voormalig Frans president Nicolas Sarkozy. Dat schrijft het Amerikaanse magazin US.

De 44-jarige Sarkozy is sinds 2012 samen met de 27-jarige actrice. Ze wonen samen in New York. Het koppel werd een internetsensatie door een foto waarop de Fransman werd geflankeerd door zijn jonge dochter langs de ene kant en de rokende Olsen aan de andere kant.

Voor Olsen zou het haar eerste huwelijk zijn, voor Sarkozy zijn tweede. Sarkozy heeft twee kinderen - 12 en 10 jaar - uit zijn eerste huwelijk met mode-journaliste Charlotte Bernard.

Mary-Kate Olsen is de tweelingzus van Ashley Olsen. De Olsen-zusjes werden wereldberoemd met de tv-serie Full House. Ze speelden ook samen in de film 'It Takes Two' uit 1995. Mary-Kate kreeg nadien ook een rol in de tv-serie Weeds. (DB)

De Amerikaanse actrice Mary-Kate Olsen heeft zich verloofd met Olivier Sarkozy, de halfbroer van voormalig Frans president Nicolas Sarkozy. Dat schrijft het Amerikaanse magazin US.De 44-jarige Sarkozy is sinds 2012 samen met de 27-jarige actrice. Ze wonen samen in New York. Het koppel werd een internetsensatie door een foto waarop de Fransman werd geflankeerd door zijn jonge dochter langs de ene kant en de rokende Olsen aan de andere kant. Voor Olsen zou het haar eerste huwelijk zijn, voor Sarkozy zijn tweede. Sarkozy heeft twee kinderen - 12 en 10 jaar - uit zijn eerste huwelijk met mode-journaliste Charlotte Bernard.Mary-Kate Olsen is de tweelingzus van Ashley Olsen. De Olsen-zusjes werden wereldberoemd met de tv-serie Full House. Ze speelden ook samen in de film 'It Takes Two' uit 1995. Mary-Kate kreeg nadien ook een rol in de tv-serie Weeds. (DB)