Het ietwat vreemde koppel, Mary-Kate Olsen (26) en Olivier Sarkozy (43), zouden hun liefde bezegeld hebben met de aanschaf van een verlovingsring in Parijs. Aan het einde van hun romantische uitje, op de luchthaven, zou er aan Mary-Kate's vinger een ring gespot zijn die verdacht veel weg heeft van een verlovingsring. Voorlopig zijn het enkel nog geruchten en vermoedens, maar dat de relatie tussen de Franse bankier en de Amerikaanse ontwerpster hoogdagen kent wordt niet betwijfeld.

Het voormalige kindsterretje, Mary-Kate Olsen, en de halfbroer van voormalig Frans president Nicolas Sarkozy, steken hun geluk niet onder stoelen of banken. Hoewel hun relatie heel wat gezichten heeft doen fronsen worden ze continu gespot terwijl ze in innige omhelzingen verwikkeld zijn, elkaar lieve woordjes toefluisteren en puberale giechels uitstoten.

Mary-Kate, die samen met haar zus faam heeft gemaakt in de modewereld, en haar beau zijn sinds mei 2012 een koppel. Ze hebben elkaar ontmoet door gemeenschappelijke vrienden in de New Yorkse kunstwereld. Hoewel ze uit een totaal andere leefwereld komen, lijkt het koppel nog steeds zeer verliefd. Ze maken romantische uitjes, bewonen samen een appartement in Manhattan, gaan op wandel met Oliviers kinderen en wonen basketbalwedstrijden bij.

Het valt niet te ontkennen dat de aanblik van het koppel een grappig zicht oplevert. De New Yorkse Mary-Kate, die kleiner is dan de gemiddelde vrouw, samen op wandel met de grote, oudere fransman - die bijna haar vader zou kunnen zijn -levert bizarre beelden op. Zo dook er een tijd geleden een foto op van Mary-Kate en Nicolas samen met zijn tienerdochter op stap.

Voor mensen die het beroemde Olsenzusje niet kennen, was het vast moeilijk uit te maken wie de dochter en wie het liefje was. Mary-Kate's voormalige vriendjes liggen ook al niet in de lijn van haar huidige bankdirecteur.

Zo had ze onder andere relaties met regisseur Max Winkler, de betreurde Heath Ledger, New Yorks kunstenaar Nate Lowman, de Griekse erfgenaam Stavros Niarchos en de fotograaf Max Snow. Of het koppel zich nu al dan niet verloofd heeft kunnen we niet bevestigen, maar dat hun relatie nog vurig is, wordt hierdoor weer maar eens bevestigd. (LP)

Het ietwat vreemde koppel, Mary-Kate Olsen (26) en Olivier Sarkozy (43), zouden hun liefde bezegeld hebben met de aanschaf van een verlovingsring in Parijs. Aan het einde van hun romantische uitje, op de luchthaven, zou er aan Mary-Kate's vinger een ring gespot zijn die verdacht veel weg heeft van een verlovingsring. Voorlopig zijn het enkel nog geruchten en vermoedens, maar dat de relatie tussen de Franse bankier en de Amerikaanse ontwerpster hoogdagen kent wordt niet betwijfeld.Het voormalige kindsterretje, Mary-Kate Olsen, en de halfbroer van voormalig Frans president Nicolas Sarkozy, steken hun geluk niet onder stoelen of banken. Hoewel hun relatie heel wat gezichten heeft doen fronsen worden ze continu gespot terwijl ze in innige omhelzingen verwikkeld zijn, elkaar lieve woordjes toefluisteren en puberale giechels uitstoten. Mary-Kate, die samen met haar zus faam heeft gemaakt in de modewereld, en haar beau zijn sinds mei 2012 een koppel. Ze hebben elkaar ontmoet door gemeenschappelijke vrienden in de New Yorkse kunstwereld. Hoewel ze uit een totaal andere leefwereld komen, lijkt het koppel nog steeds zeer verliefd. Ze maken romantische uitjes, bewonen samen een appartement in Manhattan, gaan op wandel met Oliviers kinderen en wonen basketbalwedstrijden bij. Het valt niet te ontkennen dat de aanblik van het koppel een grappig zicht oplevert. De New Yorkse Mary-Kate, die kleiner is dan de gemiddelde vrouw, samen op wandel met de grote, oudere fransman - die bijna haar vader zou kunnen zijn -levert bizarre beelden op. Zo dook er een tijd geleden een foto op van Mary-Kate en Nicolas samen met zijn tienerdochter op stap. Voor mensen die het beroemde Olsenzusje niet kennen, was het vast moeilijk uit te maken wie de dochter en wie het liefje was. Mary-Kate's voormalige vriendjes liggen ook al niet in de lijn van haar huidige bankdirecteur. Zo had ze onder andere relaties met regisseur Max Winkler, de betreurde Heath Ledger, New Yorks kunstenaar Nate Lowman, de Griekse erfgenaam Stavros Niarchos en de fotograaf Max Snow. Of het koppel zich nu al dan niet verloofd heeft kunnen we niet bevestigen, maar dat hun relatie nog vurig is, wordt hierdoor weer maar eens bevestigd. (LP)