De tweelingzussen Mary-Kate en Ashley Olsen zijn verkozen tot 'Innovators of the Year' door WSJ.

Tijdens een uitreiking in het MoMA in New York werden de zussen gehuldigd omwille van 'hun monotone collecties die Amerikaanse luxe geherdefinieerd hebben'.

Mary-Kate en Ashley begonnen hun carrière als actrice, maar stapten over naar de modewereld eens ze de tienerjaren voorbij waren. Hun label The Row is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en staat gekend voor een sobere, elegante stijl.

Het merendeel van de genodigden in het MoMA droeg dan ook The Row. Anna Wintour kwam opdagen in Dior en Julianna Moore zagen we in Alexander Wang. (RDM)

De tweelingzussen Mary-Kate en Ashley Olsen zijn verkozen tot 'Innovators of the Year' door WSJ. Tijdens een uitreiking in het MoMA in New York werden de zussen gehuldigd omwille van 'hun monotone collecties die Amerikaanse luxe geherdefinieerd hebben'. Mary-Kate en Ashley begonnen hun carrière als actrice, maar stapten over naar de modewereld eens ze de tienerjaren voorbij waren. Hun label The Row is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en staat gekend voor een sobere, elegante stijl. Het merendeel van de genodigden in het MoMA droeg dan ook The Row. Anna Wintour kwam opdagen in Dior en Julianna Moore zagen we in Alexander Wang. (RDM)