De Franse actrice Marion Cotillard gaat een eigen versie ontwerpen van de Lady Dior tas. Ze is ook al vier jaar het gezicht van de collectie. Dat meldt de Britse Vogue.

De 37-jarige actrice wordt de laatste tijd amper gezien zonder een Dior aan het ranke lijf en is al enkele jaren het gezicht van de tassencollectie Lady Dior. Het hoeft dus niet gezegd worden dat ze een goede band heeft met het iconische modehuis.

De samenwerking slaat nu echter een nieuwe richting in, want Cotillard gaat zelf een versie van de befaamde handtas creëren. Dior heeft alvast een filmpje gelanceerd waarin we te zien krijgen hoe Marion te werk gaat en wat haar geïnspireerd heeft om de handtas een nieuwe design te geven."Ik ben verscheurd tussen een stoere en een heel simpele handtas, maar ik wil er zeker de Dior stempel opzetten", aldus de actrice.

"Marion is het toonbeeld van Franse elegantie en alles waar Dior als modehuis voor staat. Het spreekt dan ook voor zich dat ze zelf haar stempel zou drukken op de Lady Dior collectie door een tas te ontwerpen", klinkt het bij het modehuis. "De tas is modern en tijdloos, net zoals Marion". (RDM)

De Franse actrice Marion Cotillard gaat een eigen versie ontwerpen van de Lady Dior tas. Ze is ook al vier jaar het gezicht van de collectie. Dat meldt de Britse Vogue. De 37-jarige actrice wordt de laatste tijd amper gezien zonder een Dior aan het ranke lijf en is al enkele jaren het gezicht van de tassencollectie Lady Dior. Het hoeft dus niet gezegd worden dat ze een goede band heeft met het iconische modehuis. De samenwerking slaat nu echter een nieuwe richting in, want Cotillard gaat zelf een versie van de befaamde handtas creëren. Dior heeft alvast een filmpje gelanceerd waarin we te zien krijgen hoe Marion te werk gaat en wat haar geïnspireerd heeft om de handtas een nieuwe design te geven."Ik ben verscheurd tussen een stoere en een heel simpele handtas, maar ik wil er zeker de Dior stempel opzetten", aldus de actrice. "Marion is het toonbeeld van Franse elegantie en alles waar Dior als modehuis voor staat. Het spreekt dan ook voor zich dat ze zelf haar stempel zou drukken op de Lady Dior collectie door een tas te ontwerpen", klinkt het bij het modehuis. "De tas is modern en tijdloos, net zoals Marion". (RDM)